Burcu Şendir'den sosyal medyayı ikiye bölen sözler! “Medeniyet böyle olmalı”

Burcu Şendir, İstanbul’daki birçok AVM’de “Köpeğinizi kucağınızdan indirmeyin” uyarısıyla karşılaştı. Köpeğinin yerde yürümesine izin veren tek bir AVM olduğunu söyleyen sosyetik güzelin “Medeniyet böyle olmalı” sözleri, tartışma başlattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2022 Güncelleme 30 Ekim 2022, 06:56
Burcu Şendir’den sosyal medyayı ikiye bölen sözler! “Medeniyet böyle olmalı”

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Burcu Şendir, bir polemiğin fitilini yeniden ateşledi.



Son dönemde sokak köpekleri ve evcil hayvanlarla ilgili yaşananlar, sosyal medyayı ikiye bölerken Şendir'in sözleri de benzer bir tartışmayı alevlendirdi. Köpeklerine olan düşkünlüğüyle bilinen Burcu Şendir, geçtiğimiz haftalarda İstinye'deki bir alışveriş merkezine gitti.



Yanında çok sevdiği can dostu olan sosyetik güzel, güvenlik görevlisi tarafından "Köpeğinizi lütfen kucağınızdan indirmeyin" uyarısıyla karşılaştı. Sosyetik güzel, sonraki gün ise bu kez Levent'te bulunan bir başka alışveriş merkezine gitti.



SADECE KUCAKTA TAŞINABİLİYOR
Burada da görevli tarafından yine aynı şekilde uyarıldı. Bu duruma isyan eden Burcu Şendir, "Sadece Zincirlikuyu'daki bir alışveriş merkezi köpeğimi tasmasıyla yerde yürümesine izin veriyor. İşte bu medeniyettir" dedi.



Sosyetik güzelin bu sözleri "AVM'lerde köpekler gezebilir mi?" tartışması başlattı. Bilindiği gibi birçok alışveriş merkezi, köpeklerin kapalı alanlarda yerde yürümesine izin vermiyor.



MEKANI TERK ETMİŞTİ
Burcu Özberk de Haziran ayında bir AVM içerisinde bulunan bir İtalyan restoranına gidip köpeğiyle açık havada oturdu. Görevlinin "Köpeğinizi çantasına koymazsanız size servis veremeyiz" uyarısı yaptığı güzel oyuncu, can dostu Çangu'yu da alıp mekanı terk etmişti.



SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ
AVM, otobüs fark etmez. Evcil hayvanların belirli kurallar doğrultusunda her yere girmeye hakkı vardır.
Köpeğini içeriye rahatça sokan onu benim yemek yediğim masaya da oturtur ve ben bunu kabul edemem.
Evcil hayvanların özgürlüğüyle medeniyetin ne ilgisi var. Bence asıl medeniyet, herkesin hakkına saygı.
Köpekle AVM'ye girmenin kimseye zararı olmadığını ne zaman anlayacağız?

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN