Yılın gecesi! GQ Türkiye “Men of the Year” 2022 gecesinde yıldızlar geçidi

GQ Türkiye “Men of the Year” 2022 yolculuğu Frankie’de düzenlenen Kick-Off partisi ile başladı. Kapılarını ilk defa GQ Türkiye’nin Kick-Off partisine katılan ünlüler, cezbedici atmosferi olan geceye hayran kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2022 Güncelleme 07 Ekim 2022, 06:57
Yılın gecesi! GQ Türkiye “Men of the Year” 2022 gecesinde yıldızlar geçidi

İÇİNDEKİLER

Men Of The Year" 2022'nin bu yıla özgü teması "Co- Existence / Birlikte Varolmak". GQ Türkiye'nin 10. yıldönümünü kutlayan detaylarla renklenecek, bu sene 3. kez ana sponsor olan Samsung Galaxy desteği ve Peugeot'nun katkılarıyla geleceğe özel bir bakış sunan "Men Of The Year" 2022 gecesi Aralık'ta izleyicilerle buluşacak.

GQ Türkiye, yayın tarihinin 10. yıldönümünde geride bıraktığı 10 yılda değişen dünyaya adapte olarak yayıncılığa sağduyu ve empati ile yaklaşırken bu öngörüden ilham alarak çıktığı yolculukta da geçmişe ışık tutuyor

"Men Of The Year" 2022 gecesinde, GQ Türkiye'nin 10. yılına özel 10 ana ödül kategorisi yer alıyor. Kategoriler arasında bulunan Yılın Oyuncusu, Yılın Kadını, Yılın Tasarımcısı, Yılın Stil Sahibi Erkeği, Yılın Spor İnsanı, Yılın Yükselen Yıldızı, Yılın Şefi, Yılın Komedyeni, Yılın Ekran Yüzü ve Yılın Hype'ı ödüllerine ek olarak 10. Yıla Özel Allure Başarı Ödülü, Eşitlik Ödülü, Yılın İlham Vereni ve Yılın İkonu da sahiplerini bulacak.



GQ Türkiye Kick-Off partisine Serkan Çayoğlu, Fırat Çelik, Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Müjde Uzman, İrem Helvacıoğlu, Meriç Aral, Ahu Yağtu, Dilan Deniz Çiçek, İsmail Ege Şaşmaz, Gizem Karaca, İbrahim Kutluay, Berk Oktay, Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal Yurtçu, Atakan Çelik, Dilan Gerede, Hatice Deniz, Mabel Matiz, Yüsra Geyik, Simge Selçuk gibi isimler katıldı.



İSTANBUL'DA YILDIZLAR YENİ YÜZ BİRİCİK GEÇİDİ
Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil de, Kick- Off partisi Kick-Off partisinin en güzel isimlerinden biriydi.



Selçuk, Berk Oktay, Hande Doğandemir de geceye renk katan isimler oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN