Mikanos'taki evinde tatil yapan Eda Taşpınar paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı! Havlusunu atıp bedavaya keyif çattı

Şöhretini Bodrum’da bu sezon oturması 1.500 TL olan şezlongdaki görüntülerine borçlu olan Eda Taşpınar, son iki senedir Mikanos’taki evinde tatil yapıyor. İkoncan, önceki gün pahalı bir beach yerine deniz kenarına havlusunu atıp bedavaya keyif çattı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2022 Güncelleme 09 Haziran 2022, 07:00
Mikanos’taki evinde tatil yapan Eda Taşpınar paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı! Havlusunu atıp bedavaya keyif çattı

İÇİNDEKİLER

Yıllar önce Türkbükü'nün popüler beach'inde çekilen görüntüleriyle magazin manşetlerine yerleşen Eda Taşpınar, son yıllarda Bodrum'a ayak basmaz oldu.



Geçtiğimiz senelerde Mikanos'tan aldığı 400 bin Euro'luk evinde 4-5 ay kalan ikoncan, şimdilerde yine Yunanistan'ın gözde adasında tatil yapıyor.



Türkiye'de olduğu gibi popüler beach'leri tercih etmeyen Eda Taşpınar, dün plaj eşyalarını alıp evinin önündeki kumsala gitti. '



O KADAR ENAYİ DEĞİL!'
Havlusunu denizin hemen dibine seren sosyetik ikoncan, Mikanos'ta bedava keyif çattı.



Eda Taşpınar'ın paylaşımlarını görenler, "Eda, sadece bir şezlonga oturmak için 1.500 TL verecek kadar enayi değil" yorumları yaptı.



Bu arada Eda Taşpınar'ın bir dönem çıkmadığı Türkbükü'ndeki popüler beach'te bu sezon lahmacun fiyatı ise 195 TL olarak belirlenince gündem yaratmıştı.



Sosyetik güzel, Türkbükü'nde şimdilerde oturması 1.500 TL olan şezlongda çekilen bu kareleriyle şöhreti yakalamıştı.



Taşpınar, kendi güneş yağlarının da modelliğini yapıyor.



Sosyetik ikoncan, Bodrum'da yapması neredeyse imkansız halegelen bedava deniz keyfini Mikanos'ta işte böyle yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN