Atv'nin yeni dizisi "Yalnız Kurt" tüm kategorilerde zirvede

atv’nin yeni dizisi “Yalnız Kurt” tüm kategorilerde Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. 3 kategoride de zirveye çıkan dizi, sosyal medyada da en konuşulan yapım olmayı başardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2022 Güncelleme 30 Ocak 2022, 06:56
Atv’nin yeni dizisi Yalnız Kurt tüm kategorilerde zirvede

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutan "Yalnız Kurt" yayınlanmaya başladığı ilk dakikalardan itibaren sosyal medyada Türkiye gündemine girerek, en çok konuşulan konular arasında ilk sırada yerini aldı.

#YalnızKurt etiketi, Twitter Türkiye trending topic listesine girdi ve uzun bir süre 1.sıradaki yerini korudu. Yalnız Kurt ilk bölümüyle, Tüm Kişiler'de %8,08 izlenme oranı ve %17 izlenme payı, AB'de %6,47 izlenme oranı ve %15,36 izlenme payı 20+ABC1'de %7,83 izlenme oranı ve %16,53 izlenme payı elde ederek üç kategoride de en çok izlenen yapım oldu.

Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer aldığı dizinin yönetmenliğini Çağatay Tosun üslendi.

Yapımcılığında ise efsane dizilerin özel ismi Osman Sınav var.

Dizi, Amerikan Barış Gönüllüleri'nin Türkiye'ye gelişinden itibaren yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak.