Burak Özçivit ile Fahriye Evcen boşanacaklar mı? O fotoğrafla adeta cevap verdi...

Magazin dünyasının gözde çifti Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in boşanacağı iddia edildi. Kötü niyetli bu dedikoduya Evcen ve Özçivit paylaştıkları mutluluk fotoğrafıyla kapak gibi cevap verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2021 Güncelleme 09 Kasım 2021, 14:19
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen boşanacaklar mı? O fotoğrafla adeta cevap verdi...

İÇİNDEKİLER

Evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit hakkında önceki gün "Boşanacaklar" iddiası çıktı.

2017 yılında görkemli bir düğünle Sait Halim Paşa Yalısı'nda evlenen ünlü çift, 2019 yılında oğulları Karan'ı kucağına almıştı.

Mutlu birlikteliklerini sık sık Instagram'dan gözler önüne seren ikili hakkındaki iddialar, bir anda kulaktan kulağa yayıldı. Bu söylentiler ünlü çiftin hayranlarını üzdü.



Kimileri ağlamaya başladı, kimileri de "Ne olur yalan olsun" diye dualar etti. Hiçbir dayanağı olmayan bu iddiaya Fahriye Evcen, gerekli cevabı paylaştığı bir fotoğrafla verdi.



Güzel oyuncu, eşi Burak Özçivit ve oğlu Karan'la çekilmiş bir karesini "Kalbimin iki yarısıyla güne başlarken... Sizi seviyorum" notuyla paylaştı.

Özçivit'in de aynı paylaşımı yapması dikkat çekti.

Dedikodulara kapak niteliğindeki bu poz, sevenlerini mutlu etti. Haklarında çıkan 'ayrılık' iddialarını böylelikle yalanlayan Evcen ile Özçivit'in sevenleri de rahat bir nefes aldı.