Yasemin Özilhan'dan 1.850 TL'lik ceket

Yasemin Özilhan, hafta sonunu geçirmek için kız arkadaşlarıyla Bodrum'daki evinin yolunu tuttu. Sahilde 1.850 TL'lik ceketiyle poz veren sosyetik güzelin jean'i ise İpekyol için tasarladığı bir üründü. Böylece Yasemin Özilhan, kendi reklamını ve modelliğini yine kendisi yapmış oldu. İşte Takvim Gazetesi'nin sizler için hazırladığı 11 Nisan tarihli Saklambaç haberleri.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Nisan 2021 Güncelleme 11 Nisan 2021, 07:00
Yasemin Özilhan’dan 1.850 TL’lik ceket

İÇİNDEKİLER

Yasemin Özilhan, hafta sonunu geçirmek için kız arkadaşlarıyla Bodrum'daki evinin yolunu tuttu. Sahilde 1.850 TL'lik ceketiyle poz veren sosyetik güzelin jean'i ise İpekyol için tasarladığı bir üründü. Böylece Yasemin Özilhan, kendi reklamını ve modelliğini yine kendisi yapmış oldu.

CANINI YAKTILAR!
Instagram
hesabında 8.3 milyon kişinin takip ettiği Can Yaman, sosyal medyada yapılan nefret dolu söylemler karşısında daha fazla sessiz kalamadı. Ünlü oyuncu, tepkisini yine Instagram'da gösterdi. Profiline İngilizce olarak "Nefret edenler de hoş karşılanır, hakaret etmekten çekinmeyin" notu düşen Can Yaman, böylece herkese de kibar bir dille dersini verdi.

EŞİNİ UÇURACAK
Önceki gün eşi Seda Erdim ile İstinyePark'a giden Ümit Erdim, "Eğitim bittiğinde bir havayolu şirketinde pilotluk yapmak istiyorum. Önce hanımı uçuracağım, söz vermiştim" dedi.

AYŞEGÜL YIPRANDI
Eski sevgilisinin aracına uyuşturucu koyduğunu iddia eden Ayşegül Çınar, "Genç yaşta çok ağır travmalar yaşadım; psikolojik olarak yıprandım" dedi.

4 MİLYON LİRALIK POZ
Reklam
yüzü olduğu bir jean markasıyla anlaşmasını 4 milyon TL'ye yenileyen Serenay Sarıkaya'nın yeni pozları görücüye çıktı. Güzel oyuncu, kendi adını taşıyan koleksiyonu ile yine göz kamaştırdı.

TÖRE'NİN TATLI MOLASI
Geçtiğimiz
haftalarda kızı Adel'i kucaklayan futbolcu Gökhan Töre, önceki gün eşi Buket Töre ile Bebek'teydi. Güzel havayı yürüyüş yaparak değerlendiren çift, küçük bir tatlı molası verdikten sonra kızlarının yanına koştu. Doğan SAVAŞ.

TERMAL KEYİF
İvana Sert, önceki gün Kaya İzmir Thermal Otel'deydi. Sevgilisi Sezer Dermenci ile termal havuzda poz veren ikoncan, "Bu şifalı sularda vakit geçirmeye doyamıyorum" dedi. Sert'in tektaşı da gözden kaçmadı.