"Gigi'nin ismi Nur, Bella'nın ismi de Hayriye..." Baba Mohamed Hadid Sultanahmet Camii'nde

Dünyaca ünlü top modeller Gigi ve Bella Hadid kardeşlerle ilgili ilginç bir sırrı birkaç gün önce İstanbul'a gelen babaları Mohamed Hadid, açıkladı. Önceki gün Ayasofya ve Sultanahmet Camii'nde namaz kalan milyarder iş insanı, Türkiye'ye 20. kez geldiğini söyledi. 5 çocuğunun da Arapça isimleri olduğunu söyleyen Mohamed Hadid, "Gigi'nin ismi Nur, Bella'nın ismi de Hayriye" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2021 Güncelleme 23 Mart 2021, 07:01
Gigi’nin ismi Nur, Bella’nın ismi de Hayriye... Baba Mohamed Hadid Sultanahmet Camii’nde

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü top modeller Gigi ve Bella Hadid kardeşlerle ilgili ilginç bir sırrı birkaç gün önce İstanbul'a gelen babaları Mohamed Hadid, açıkladı.

Önceki gün Ayasofya ve Sultanahmet Camii'nde namaz kalan milyarder iş insanı, Türkiye'ye 20. kez geldiğini söyledi.

Arapça'sını geliştirmek için Suriye'nin İdlib kentinde 7 yaşından 9 yaşına kadar yaşadığını söyleyen baba Hadid, ülkemize de şöyle övgüler yağdırdı:

"Türkiye'yi çok seviyorum, muhteşem bir ülke. Bodrum'a gittim; şimdi de Alaçatı, Antalya, Kapadokya ve Gaziantep'e gitmek istiyorum."

YILLAR SONRA AÇIKLADI


Filistin asıllı ABD'li iş adamı, bütün çocuklarının Arapça ismi olduğunu söyleyerek de şu bilgileri paylaştı:

"Marielle'nin ismi Zayn, Alan'ın ismi Emel, Gigi'nin ismi Nur, Bella'nın ismi de Hayriye. Çünkü annemin adı Hayriye idi…

Biz onu Bella Hadid diye biliyoruz ama diğer adı Hayriye. Gigi kızının adını da Khai koydu. Hayriye'nin kısaltılmışı oluyor. Oğlum Anwar Hadid'in adı da Enver. Benim adım Muhammet Enver."

SOSYAL MEDYADAN DA YORUMLAR YAĞDI:


Bella Hadid'in gerçek isminin Hayriye olduğunu öğrendiğim şu dakika itibariyle şok geçiriyorum.


Dünyanın en güzel Hayriye'si sanırım Bella'dır…

Sen kalk bu kadar erkeğin hayalini süsle. Ağaçlara Gigi ve Bella'lar kazınsın… Sonra baban çıksın; 'Biri Hayriye, diğeri de Nur' diyerek bütün büyüyü bozsun.


Bir gün herkes Türk olacak diyenler, haklılıklarına bir adım daha yaklaştı…