Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin İstiklal Marşını bilemedi; Fahrettin Kocayı tanımadı!

Pandemide yaptığı ev partileriyle tepki çeken Şevval Şahin, umursamazlıktan sonra bu kez bilgisizliğini gösterdi. Miss Turkey 2018 güzeli, katıldığı bir TV programında ne İstiklal Marşı’nı bildi; ne de Fahrettin Koca’yı tanıdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2020 Güncelleme 26 Ekim 2020, 06:59
Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin İstiklal Marşını bilemedi; Fahrettin Kocayı tanımadı!

İÇİNDEKİLER

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin'in, cehaleti saç baş yoldurdu… 21 yaşındaki ünlü manken, önceki gece bir televizyon programına katıldı. Estetik harikası olan genç model, programda kendisine yöneltilen "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk'ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?", "Türkiye'de kaç coğrafi bölge var?" ve "Fahrettin Koca'yı tanıyor musunuz?" sorularına cevap veremeyerek zor anlar yaşadı. Şahin, bir ara stüdyoyu terk ederek menajeriyle konuşmak zorunda kaldı.

DAVA AÇIYOR...
Ev partileriyle eleştiri oklarının hedefi olan Şevval Şahin, bu konuyla ilgili ise "Pandemi sürecinde yanlış yaptığım bir şey görmüyorum" diyerek şaşırttı. Programdan sonra Şevval Şahin'e sosyal medyada tepki yağdı. Gelen yorumlar üzerine açıklama yapmak zorunda kalan Şevval Şahin, yayındaki sorulardan rahatsız olduğunu ve sunuculara dava açacağını duyurdu.


İÇİ BOŞ GÜZELLİK
Türkiye güzeli olmuşsun ama ülkenden haberin yok.
İçi boş güzellik bu olsa gerek.
Sizden anca tescilli cahil olur.
Bir de utanmadan ülkemizi temsil ediyor, pes cidden.
Cahilliğin için de estetik yaptırmalısın.


MARCUS'A KATILMADI
Şahin'e yazılım mühendisi aşkı Yiğit Marcus Aral'ın, "Coronavirüs de bir nezle yani" sözleri hatırlatıldı. Güzel model, sevgilisinin görüşüne katılmadığını açıkladı.