Kırık kalpler dayanışması! Feryal Gülman, Kemal Gülman'a karşı Reyhan İpekel'i de yanına aldı!

Kemal Gülman’ın kendisinden 58 yaş küçük Eda Cideli ile Bodrum’daki tatili, Feryal Gülman’ı yeniden harekete geçirdi. Feryal Hanım, 200 milyon dolarlık boşanma davası açtığı 88 yaşındaki Kemal Bey’in oğlu Lemi Gülman’ın ihanet ettiği eski eşini de yanına aldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2020 Güncelleme 30 Temmuz 2020, 06:59
Kırık kalpler dayanışması! Feryal Gülman, Kemal Gülman’a karşı Reyhan İpekel’i de yanına aldı!

İÇİNDEKİLER

Sosyetik Kemal Gülman'ın Bodrum'da kendisinden 58 yaş küçük Eda Cideli ile çekilen fotoğrafları, ortalığı karıştırdı. 88 yaşındaki işadamıyla 200 milyon dolarlık boşanma davası süren Feryal Hanım'ın 'ahlak dışı' olarak nitelendirdiği bu kareleri delil olarak dava dosyasına ekleyeceği öğrenildi. Feryal Gülman, bununla da kalmadı ve güç birliği yaptı.

Feryal Hanım, arkasına Kemal Bey'in oğlu Lemi Gülman'la evliliği ihanet yüzünden biten Reyhan İpekel'in de desteğini aldı. Lemi Bey'den kendisine spiker Ece Özbek'le ihaneti nedeniyle yüklü bir tazminat alan İpekel'in, Feryal Hanım'ın lehine tanıklık edeceği iddia edildi. Bu arada Reyhan İpekel'in yanı sıra anne Monika İpekel ve Reyhan Hanım'ın Lemi Bey'den olan kızı Yasmin de Gülman Ailesi ile kanlı bıçaklı...

Feryal Hanım, halen resmen evli olduğu Kemal Gülman'ın kendisinden 58 yaş küçük Eda Cideli ile uzun süredir yasak aşk yaşadığını açıkladı.