Bunlardan 'Corona'lım! Şeyma Subaşı, Kenan Doğulu, Linet ve Zara'nın sorumsuzlukları pes dedirtti

Sağlık Bakanlığı, “Yurt dışından gelenler 14 gün evden çıkmasın” diye uyardı. Ancak bazı kendini bilmez sosyetikler bu kurala uymadı. İsrail'den döndükten sonra İstanbul gecelerine akan İtalyan DJ Guido Senia ile sevgilisi Şeyma Subaşı'ya dün test yapıldı. Kenan Doğulu, Linet ve Zara geçtiğimiz günlerde yurt dışından geldi. Ancak 3 ünlü isim de evde durmak yerine sokağa çıkarak herkesi riske attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2020 Güncelleme 15 Mart 2020, 07:03
Bunlardan ’Corona’lım! Şeyma Subaşı, Kenan Doğulu, Linet ve Zara’nın sorumsuzlukları pes dedirtti

İÇİNDEKİLER



Dünyayı
etkisi altına alan Coronavirüs, geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye de sıçradı. Beş vatandaşımızın testleri pozitif çıktı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yurt dışından son 14 gün içinde Türkiye'ye dönenlerin, ilk 14 günlerini evlerinde geçirmeleri gerektiğini açıkladı. Ancak yurt dışından dönen birçok ünlü isim malesef bu kurala uymadı...

Şeyma Subaşı'nın İsrail'den gelen sevgilisi Guido Senia, bu isimlerin başındaydı. İtalyan DJ ile Subaşı, 14 gün evde kalmak yerine spor salonunda çalıştı. İkili, önceki gün ise İstanbul gecelerinde alem yaptı. Sosyal medyada Şeyma Subaşı ile Guido Senia'ya tepki yağdı. Bunun üzerine Bakanlık düğmeye bastı. Olay çift, bir gece hastanede kaldı.


OLAY ÇİFT TESTE GİRDİ
Şeyma Subaşı ile Guido Senia'nın Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan testleri negatif çıktı. İkili, 14 gün evde kalma şartıyla hastaneden çıkış yaptı.


Demet Akalın, Subaşı ile Senia'ya ateş püskürdü: "E kıymete bindi bizim memleket şimdi gitsin hadi festivallerine partilerine!"


Twitter;
Topluma verdiğiniz zarar artık yeter. Biraz ahlaklı biraz vicdanlı olun. Şeyma'ya biri dur desin.
Şeyma Subaşı değil, Şeyma Coronabaşı!
14 gün boyunca evde parti yaparlar. Guido çalar Şeyma oynar.
Bir anne olarak hem kendi çocuğunu hem de bizi düşünmüyor. Bunun adı resmen 'Canilik'.
Virüs bile Şeyma'nın rahatlığına dayanamayıp kaçar bence.
Şaşırdık mı hayır!. Böyle bir zamanda bile yine Şeyma skandalı.

Kenan Doğulu

Kenan Doğulu geçtiğimiz günlerde Londra'dan, Linet İtalya'dan, Zara da Kıbrıs'tan Türkiye'ye dönüş yaptı.

Linet

Ancak 3 ünlü isim de evde durmak yerine sokağa çıkarak herkesi riske attı.

Zara


ANNESİNİ
KORUYOR MİLLETİ UMURSAMIYOR
Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Şebnem-Celal Çapa çifti geçtiğimiz hafta sonu Uzak Doğu'daydı. 70 vakanın görüldüğü Tayland'da tatil yapan ikili, geçtiğimiz günlerde ise uçağa binip İstanbul'a dönüş yaptı.


Şebnem Çapa, annesi Rezzan Hanım'ı riske atmamak için onunla görüşmeleri sınırladı. Sosyal medyada duyarlı paylaşımlar yapan Şebnem Hanım, vatandaşın sağlığını ise hiçe saydı. Çapa, önceki gün köpeğiyle korunmasız bir şekilde Bebek'te tur atarak tehlike saçtı.


İTALYA'YA MESAJ
Nusret, Coranavirüs yüzünden zor günler geçiren İtalya'ya mesaj yolladı: "Tüm İtalya'yı çok seviyorum. İtalyan kardeşlerim için elimden ne geliyorsa yapacağım..."


MÜGE'NİN VİTAMİN DEPOSU
Müge Boz, buzdolabını ecza dolabına çevirdi... Önceki gün kızı Vina kucağındayken pilates yaptığı anları sosyal medyadan yayınlayan ünlü oyuncu, dün de buzdolabının görüntüsünü paylaştı.


Güzel anne, "Bana her gün Corona'ymış meğersem. Dolabımın kapağında sadece vitaminler var" dedi.


HİJYEN DERSİ
Sosyetik Aslı Şen, Coronavirüs'e karşı herkesi önlem almaya davet etti: "Ellerimizi doğru yıkayalım. Kalabalık ortamlara mecbur kalmadıkça girmeleyim."


MUCİZE KARIŞIM
Bengü'den sağlık iksiri... Güzel şarkıcı, bağışıklık sistemini güçlendirmek için her akşam toz zencefil, bal, karabiber ve çörek otundan oluşan karışımı tükettiğini söyledi.


MASKELİ SİNAN
Sinan Akçıl, barıştığı eski eşi Burcu Kıratlı ile Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akçıl'ın Coronavirüse karşı maske takması dikkatlerden kaçmadı.