Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşandı! 15 aylık evlilik 15 dakikada bitti

Uzun zamandır boşanacakları konuşulan Özcan Deniz ve Feyza Aktan, dün tek celsede boşandı. İkilinin 15 aylık evliliği, 15 dakikada bitti. Mahkeme, çiftin bir yaşındaki oğulları Kuzey için ortak velayet kararı aldı. Çıkışta üzgün olduğu gözlenen Özcan Deniz, eski eşin Feyza Aktan'a sarılarak veda etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2019 Güncelleme 27 Haziran 2019, 07:59
Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşandı! 15 aylık evlilik 15 dakikada bitti

İÇİNDEKİLER



Aylardır
boşanacakları konuşulan Özcan Deniz ile Feyza Aktan hakkındaki iddialar doğru çıktı. Ünlü çiftin evliliği, dün Çağlayan Adliyesi'nde görülen davada tek celsede bitti. İkilinin 15 aylık evliliği 15 dakikada sona erdi. Kendisinden 20 yaş küçük Aktan'la birlikte mahkeme salonuna giriş yapan 45 yaşındaki sanatçı, görüntü alınmaması için güvenlik görevlilerine talimat verdi. Bunun üzerine gazetecilerle güvenlik arasında kısa süreli arbede yaşandı. Geçtiğimiz günlerde ikilinin boşanacağı iddiası patlak verdiğinde Aktan'ın eşinden evli oldukları her ay için toplam 15 milyon lira tazminat talep ettiği öne sürülmüştü.


KUZEY İÇİN ORTAK VELAYET
Öte yandan bu isteği reddeden Deniz'in Aktan'a boşanırken iki ev, bir araba ve aylık 50 bin lira nafaka vereceği konuşulmuştu. 'Evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı' gerekçesiyle mahkemeye başvuran Deniz, eşinin ailesine ve çocuğuna gereken özeni göstermediğini ve ilgisiz davrandığını öne sürmüştü. Çekişmeli açılan dava, daha sonra anlaşmalıya dönüştü. Ve mahkeme, ikilinin bir yaşındaki oğulları Kuzey için ortak velayet kararı aldı. Çıkışta üzgün olduğu gözlenen Deniz, eski eşine sarılarak veda etti.


15 AYLIK EVLİLİK 15 DAKİKADA BİTTİ
Aktan, boşanma iddiasını geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yalanlasa da ikilinin 15 aylık evliliği dün 15 dakikada bitti.