Ünlüler Kim Kardashian'ın kaş tasarımcısı Anastasia Soare’nin davetine akın etti

Sosyetikler, güzellik için Hollywood yıldızlarının izinden gitti. Ünlü hanımlar, önceki gün İstanbul’a gelen Cindy Crawford ve Kim Kardashian gibi starların kaş tasarımcısı Anastasia Soare’nin davetine akın etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2019 Güncelleme 26 Mayıs 2019, 07:59
Ünlüler Kim Kardashian’ın kaş tasarımcısı Anastasia Soare’nin davetine akın etti

İÇİNDEKİLER



Hollywood yıldızlarının kaş tasarımcısı Anastasia Soare, önceki gün bir etkinlik için İstanbul'daydı. Soare'nin, Sephora Türkiye ile Hotel Les Ottomans'ta davet verdiğini duyan sosyetenin ünlü hanımları, etkinliğe koştu. Sosyetikler; Cindy Crawford, Naomi Campbell, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Heidi Klum, Victoria Beckham ve Penelope Cruz gibi Hollywood'un dünyaca ünlü birçok ismine 'Altın Oran' yöntemiyle kaş tasarımı uygulayan Soare'nin tüyolarını ilgiyle dinledi.


KAŞLARI ONA EMANET
ABD'li güzellik uzmanı, davette ayrıca Sephora ile Türkiye pazarına giren Anastasia Beverly Hills markasının tanıtımını da yaptı. Ünlü hanımlar, Soare'nin koleksiyonunu ilgiyle inceledi. Sosyetikler, ayrıca dünyaca ünlü yıldızların kaşlarına 'altın oran' yöntemiyle yaptığı sihirli dokunuşlarla adından söz ettiren ABD'li güzellik uzmanından uygulama imkanı da buldular.



Uzun süredir ortalarda görünmeyen Gül Gölge de güzellik davetinde boy gösterdi. Sosyetik güzel, "Kaşlar, simayı belirlediği için yüzün en önemli bölümüdür ve bu yüzden tasarımını usta ellere bırakmak gerekir" diye konuştu.



Şeyda Coşkun



Özlem Kaymaz



Aslıhan Karalar



Neslişah Düzyatan