Kerimcan Durmaz'ın uçak tuvaletindeki çirkin videosu Türkiye’yi ayağa kaldırdı! BTK’ya şikayet yağdı
Kerimcan Durmaz'ın uçak tuvaletindeki çirkin paylaşımı Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Aileler, BTK’ya şikayet yağdırdı. Avukatlar da rezalete imza atan DJ’e ‘cinsel istismar’ suçlamasıyla dava açtı.

Uçaktuvaletinde uygunsuz görüntülerini paylaşarak 'çirkin'gündem yaratmaya çalışan 'sözde'fenomen Kerimcan Durmaz,sosyal medyada infiale yol açtı. Özellikle küçük çocukların takip ettiği Durmaz'ın,imza attığı rezalete aileler isyan etti. Çocuklarının Kerimcan Durmaz'ın ahlaksız paylaşımlarıyla olumsuz etkilenmesinden çekinen aileler, harekete geçti. Binlerce kişi, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na (BTK) şikayet yağdırıp Durmaz'ın sosyal medya hesabının kapatılmasını talep etti.
BAKANLIĞA ŞİKAYET YAĞMURU
Pek çok aile, Kerimcan Durmaz'ınsosyal medya paylaşımlarıyla genç ve çocuklara kötü örnek olduğunu dile getirerek Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na da şikayette bulundu. Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla müstehcen görüntülerini sosyal medyada paylaşmaktan çekinmeyen Kerimcan Durmaz'ınskandal hareketine hukukçular da kayıtsız kalmadı. Türkiye genelindeki pek çok avukat, Durmaz adına 'Hayasızca hareketler' ve 'cinsel istismar'suçlarından cezalandırılması talebiyle suç duyurusunda bulundu.
HUKUKÇULARHAREKETE GEÇTİ
Bursa'daavukatlar Merve Saruhan Aydıngöz ileMelih Altıkardeş,Durmaz'ın skandal paylaşımı üzerinesuç duyurusunda bulundu. Avukatlar, 3 milyon takipçisiolan Durmaz'ın 'hayasızca hareketler', 'cinsel taciz' vetespit edilecek diğer suçlardan cezalandırılmasını istedi.
17 YIL CEZAALMIŞTI
Sosyal medyada küçük çocuklarla ilgili müstehcen görüntüler yayınlayarak tepki çeken 'Gaga Bulut' lakaplı Bulut Altuğ, skandal paylaşımının ardından 17 yıl hapse mahkum edilmişti. Aileler, emsal niteliğindeki bu kararın Durmaz için de uygulanmasını talep ediyor.
OkurlarımızıntalebidoğrultusundaDurmaz'ınfotoğrafınısayfamızda alenenpaylaşmayı uygunbulmuyoruz.
ONLAR DASUÇLU!
Milyonlarcagencin takip ettiği hesabında cinsel içerikli video paylaşan Kerimcan Durmaz'ınyanı sıra yakın dostları da tepki çekti. Durmaz'ın dostlarına da sosyal medyada "Siz de onun kadar suçlusunuz" yorumu geldi.

Durmaz'ınBeşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül'leyedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'nunda Durmaz'ın şöhret olmasında payı büyük…
Gönül ile Sarıoğlu,Durmaz ile ABDtatiline dahi gitmişve oradan böylepaylaşım yapmıştı.
KOCAMDANUTANDIM
Kerimcan Durmaz'ınahlaksız paylaşımıyla gözler, yakın dostu Demet Akalın'açevrilmişti. Popçu, dün canlı yayında şöyle günah çıkardı: "Öyle çirkin bir görüntüye imza atan insanı, evli barklı biri olarak nasıl savunayım? Bu olay kabul edilemez! Dağ gibi kocam var arkamda, ondan utandım."



