Hazer Amani, Sıla ile evliliğine mal olduğu konuşulan skandal geceyle ilgili açıklama yaptı! Hazer Amani: O gece bende yok

Hazer Amani, Sıla ile evliliğine mal olduğu konuşulan geçtiğimiz aylardaki skandal gecesiyle ilgili önceki akşam ilk kez konuştu. Ünlü yemek şefi, 'O geceye dahil hiçbir şey hatırlamıyorum. O gece bende yok' diyerek şaşkınlık yarattı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Nisan 2019 Güncelleme 06 Nisan 2019, 07:57
Hazer Amani, Sıla ile evliliğine mal olduğu konuşulan skandal geceyle ilgili açıklama yaptı! Hazer Amani: O gece bende yok

İÇİNDEKİLER

Ocak ayında popçu Sıla ile sabaha karşı arabanın içerisinde kucak kucağa yakalanan Hazer Amani, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı.

Etiler'deki bir mekanda eğlenen Amani, mekan çıkışında tıpkı skandal gece olduğu gibi ayakta durmakta güçlük çekti.

Sıla ile adının karıştığı skandalın ardından eşi Deniz Mumcuoğlu ile boşanan Amani, "Evliliğinizin bitme nedeni Sıla Hanım mı?" sorusuna şu ilginç yanıtı verdi:

HABERLER HOŞUNA GİTMİŞ!
"Ne güzel böyle haberlerin çıkması. Ünlü şef Hazer. Ben ünlü şef değilim. O geceden sonra Sıla ile konuştum. Çok dertleştik. Ben zaten eşimle ayrı yaşıyordum. Sonunda boşandık. Sıla ile hiçbir alakası yok. Sıla ile halen arkadaşız."

Hazer Amani, gazetecilerin, "Sıla ile görüntülendiğiniz gecenin öncesinde mekanda neler konuştunuz?" sorusuna ise "O geceye dahil hiçbir şey hatırlamıyorum. O gece bende yok" diyerek ağızları açıkta bıraktı.

Boşanma sebebinin Sıla olmadığını söyleyen Amani, ''Ben zaten eşimle ayrı yaşıyordum. Sonunda boşandık" dedi.

Yemek şefi, Ocak'ta Sıla ile Beşiktaş'ta bir aracın içerisinde kucak kucağa böyle görüntülenerek bir skandalın baş kahramanı olmuştu.