Hülya Avşar'la Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu yeni aşkı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ortalığı birbirine katlı

Zehra Çilingiroğlu önceki akşam Arnavutköy’ü birbirine kattı. 21 yaşındaki genç kızın yeni aşkı Alaattin Kadayıfçıoğlu, mekan çıkışı aracını muhabirlerin üzerine sürdü. Kaya Çilingiroğlu ise olayla ilgili ‘Televizyon bozuldu, haberim yok’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mart 2019 Güncelleme 27 Mart 2019, 09:40
Hülya Avşar’la Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra Çilingiroğlu yeni aşkı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ortalığı birbirine katlı

İÇİNDEKİLER

Eski eşler Hülya Avşar'la Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, özel yaşamıyla manşetlerden inmez oldu. Babasından özel yaşamını gözler önünde yaşamaması için sürekli uyarı alan 21 yaşındaki genç kız, önceki akşam ise yeni sevgilisiyle Arnavutköy'deydi. Birkaç aydır aşk yaşadığı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile baş başa yemek yiyen Zehra, mekan çıkışı objektifleri görünce panikledi. Bunun üzerine devreye Kadayıfçıoğlu'nun korumaları girdi. Ancak ikili, görüntülenmekten kurtulamadı.

MUHABİRLER EZİLİYORDU...
Çiçeği burnunda aşıklar, hızla Kadayıfçıoğlu'nun aracına atladı. Gerginliği yüzünden okunan Zehra, sorulara sessiz kaldı. Direksiyona geçen genç adam ise aracını basın mensuplarının üzerine sürdü. Kaya Çilingiroğlu ise aşkıyla Arnavutköy'ü birbirine katan kızı Zehra'nın olaylı gecesini ertesi sabah öğrendi.

Canlı yayına bağlanan baba Çilingiroğlu, kızının kaçamağı sorulunca "Evdeki televizyon bozuk" yanıtını verdi. Çilingiroğlu'nun kızına ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Zehra'nın olaylı gecesine anne ile babasının ne tepki vereceği merak konusu…


Genç aşıklar, geçtiğimiz aylarda da Uludağ'da objektife böyle takılmıştı.


Mekan çıkışı hızla araca binen ikilinin keyfi flaşlar patlayınca kaçtı.