Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun 5 yıllık evliliği çatırdadı! Boşanıyorlar mı?

Magazin dünyasının gözde çifti Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun 5 yıllık evliliği çatırdadı. Doğum gününde ölen aşkı Efe’yi anarak ayrılık sinyali veren Saat, dün ise eşiyle düğün fotoğraflarını Instagram’dan sildi. Oyuncunun bu şok hamlesi “Ayrılık yakın” dedirtti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2019 Güncelleme 05 Mart 2019, 08:00
Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun 5 yıllık evliliği çatırdadı! Boşanıyorlar mı?

İÇİNDEKİLER


Boşanacakları konuşulan Beren Saat ile Kenan Doğulu için artık ayrılık çanları çalmaya başladı. İkilinin ayrılacağı iddiası, Saat'in 26 Şubat'ta 35. yaş günündeki paylaşımıyla gün yüzüne çıkmıştı.


Ünlü oyuncu "Ayak bastığım en karanlık doğum günüm" deyip yıllar önce vefat eden sevgilisi Efe'yi anmıştı. Doğulu'nun eşinin doğum günü için hiçbir paylaşım yapmaması ise "Ayrılık yakın" dedirtti. Ancak popçu, geçtiğimiz gün "Boşanma yok" deyip iddiaları yalanladı. Popçunun hiçbir konserini kaçırmayan Saat ise geçtiğimiz akşam Volkswagen Arena'da sahne alan eşini yalnız bırakarak şaşırttı. Beren Saat'ten dün ise herkesi şoke eden bir hamle geldi.




AİLESİNİ DE SİLDİ!
Ünlü oyuncu, 2014'te ABD'de nikah masasına oturduğu Doğulu ile çekilen düğün fotoğraflarını dün Instagram'da sildi. Hatta oyuncu, Doğulu Ailesi ile çekilen karelerini de hesabından kaldırdı. Saat, hesabında eşiyle tek bir kareyi bıraktı. Güzel oyuncu, merhum aşkı Efe'nin fotoğrafını sayfasında tutmayı sürdürdü. Ünlü oyuncunun bu hamlesi "Ayrılık saati gelmiş" dedirtti.




EFESİNE KIYAMADI
Eşiyle
düğün fotoğraflarını silen Saat, merhum aşkı Efe'nin fotoğrafını silmeye ise kıyamadı.




Saat, dün de profil fotoğrafındaki siyah beyaz kareyi renkli bir poz ile değiştirdi.