Kenan Doğulu’yu arasının bozuk olduğu konuşulan eşi Beren Saat yalnız bıraktı

Önceki akşam Volkswagen Arena’da konser veren Kenan Doğulu’yu arasının bozuk olduğu konuşulan eşi Beren Saat yalnız bıraktı. Popçunun hiçbir konserini kaçırmayan ünlü oyuncunun gecede olmaması dedikodu fitilini yeniden ateşledi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2019 Güncelleme 04 Mart 2019, 08:03
Kenan Doğulu’yu arasının bozuk olduğu konuşulan eşi Beren Saat yalnız bıraktı

İÇİNDEKİLER

Kenan Doğulu ile evliliği üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Beren Saat'ten söylentileri doğrular nitelikte bir hamle geldi. Saat'in 26 Şubat'taki doğum gününde sosyal medyadan yazdığı manidar sözler ve Doğulu'nun geçtiğimiz yılların aksine eşinin yeni yaşı şerefine paylaşım yapmaması dedikodu kazanını kaynatmıştı.

Bugüne kadar eşinin hiçbir konserini kaçırmayan güzel oyuncu, Doğulu'nun önceki akşam Volkswagen Arena'daki konserine ise katılmadı. Kenan Doğulu, geçtiğimiz gün "Boşanma yok" dese de Saat'in gecede olmaması iddiaları kuvvetlendirdi.

ŞAŞIRTTI...
Kerki ve Solfej'in organizasyonuyla Türkiye'nin ilk 360 derecelik konserine imza atan başarılı popçunun; bu kadar önemli bir gününde eşinin olmaması da şaşkınlık yarattı. Popçu; Beren Saat için yazdığı şarkısındaki "Şans meleğim nerelerdeydin?" sözlerini okurken elleriyle kalp yaptığı sırada ise gözler ünlü oyuncuyu aradı.

Popçu, alana kurulan 350 metrekarelik özel altıgen sahne sayesinde de Türkiye'nin ilk 360 derecelik konserine imza attı.