Deniz Akkaya taşladı | Günün magazin başlıkları

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2019 Güncelleme 08 Şubat 2019, 08:01
Deniz Akkaya taşladı | Günün magazin başlıkları

İÇİNDEKİLER

DÖRT DÖRTLÜK ABD ÇIKARMASI
Başarılı
sanatçı Zara, geçtiğimiz günlerde ABD'de 4 muhteşem konsere imza attı. Zara; New York, Washington ve New Jersey'deki sevenleriyle buluştu. New York Gypsy All Stars grubunun da eşlik ettiği sanatçı, Mayıs'ta ikinci ABD turnesi için anlaşma yaptı.

ZEHRA ALIYOR ANNESİ ÖDÜYOR
HÜLYA Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, önceki gün Zorlu AVM'de objektife yansıdı. Annesinin "Zehra, hediye istemez; gider beğenir alır. Bana da faturası gelir" diye dert yandığı genç kız, yine alışverişteydi…

SÜRPRİZ KUTLAMA
Sosyetik Feryal Gülman, yeni yaşını önceki gün dostlarının düzenlediği sürpriz bir partiyle kutladı. Gülman dostları Bahar Şer, Beyza Uyanoğlu, Tuba Tekin ve Burcu Ersöz'le de böyle mutluluk pozu verdi.

EĞLENCEYE ERKEN VEDA
Oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar, önceki akşam Asmalımescit'teydi. Bir doğum günü partisine katılan ikili, çocuklarının uyku saatini kaçırmamak için daveti erken terk etti.

DENİZ TAŞLADI
Her gün antrenman yapan Deniz Akkaya, önceki gün hemcinslerini iğneledi. Kusursuz fiziğiyle gençlere taş çıkaran eski manken, "Sevgili için kilo verirsen çabucak o kiloları geri alırsın" dedi ve ekledi: Görsel bir dünyanın içinde spor, sağlık açısından çok önemli. Sporla ilişkin, hayatla ilişkin gibidir." Bu arada 41 yaşındaki bir çocuk annesi Akkaya'nın şu aralar hayatında kimse yok…

AŞKIM AVRUPA'YI IMZALADI
Son kitabı 'Elma Dersem Çık' ile en çok satanlar listesinde yerine alan Aşkım Kapışmak, 9 ülkeden oluşan Avrupa turnesini tamamladı. Her ülkede verdiği seminer sonrası Türk vatandaşlarıyla tek tek fotoğraf çektiren Aşkım Kapışmak, yaklaşık 12 bin kitabına imza attı.

YOĞUN TEMPO
Gökhan Türkmen ve eşi Sinem Aksoy, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. 'Virgül' adını verdiği maxi single çalışması ile müzik platformlarındaki yerini alan Türkmen, yoğun bir tempoda çalıştığını söyledi...

MÜZİK ZİYAFETİ
Pop müziği güçlü sesi Aşkın Nur Yengi, önceki gün İstMarina Jolly Joker'de konser verdi. Yengi, sesi ve danslarıyla kendisini dinlemeye gelenleri mest etti.


10 GÜNDE ÜÇ KİLO VERECEK
Aynur Aydın, çok yakında söz ve müziği Çağrı Telkıvıran ve Berk Telkıvıran imzalı şarkısı
'Düşüne Düşüne' ile müzikseverlerin karşısına çıkacak. Klip öncesinde 10 günlük sıvı diyetine giren şarkıcı, kısa sürede üç kilo verecek.

ULUDAĞ KAÇAMAĞI
Şarkıcı Merve Özbey, önceki gün Uludağ'da TikTok ana sponsorluğu ve Yapı Kredi marka iş birliğinde düzenlenen Whitefest'te sahne aldı. Akşam sahnede hayranlarını coşturan Özbey, konser sonrası Uludağ'da sevgilisi Kenan Koçak ile mini bir kaçamak yaptı.

PEMBE ŞEKER
Güzel oyuncu Meryem Uzerli, önceki gün bir moda çekimi için kılıktan kılığa girdi. Kafasındaki pembe perukla poz veren Uzerli'ye takipçileri "Çizgi filmden fırlamış gibisin" yorumu yaptı.

SESSİZ ÖYKÜ
Oyuncu Öykü Karayel, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Güzel oyuncu, objektifleri görünce her zamanki gibi başını öne eğip, sorular karşısında sessiz kalmayı tercih etti.


MUTLULUK ZİRVESİ
Ebru Şallı ile nişanlısı iş adamı Uğur Akkuş, mutluluklarını zirveye taşıdı. Ünlü çift, önceki gün soluğu Uludağ'da aldı. İkili, bembeyaz örtüde kayak keyfi yaptı. Eski manken, nişanlısıyla fotoğraflarını da sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.

BEBEK DEĞİL GÖBEK
Ünlü oyuncu Burcu Kara, önceki gün Akmerkez'deydi. Kara, geçtiğimiz gün dikkat çeken şiş karnı için "Bebek değil, göbek" yorumu yaptı. Oyuncu, güler yüzlü haliyle de takdir topladı.
Aydın HAMZA


ROMANTİK BENGÜ
Bebgü, dün eşi Selim Selimoğlu'nun doğum gününü Instagram'da bir mesajla kutladı. Bengü, "Gökkuşağımın en parlak rengi" diyerek romantikliğini konuşturdu.

AMİNE HAVASI
Bu yaz nişanlısı Mesut Özil ile evlenecek olan Amine Gülşe, önceki gün sosyal medyada hava attı. Gülşe, 200 bin liralık tektaşıyla Instagram'da şov yaptı.

AFİLLİ DOSTLUK
Model Elif Ece Uzun, önceki gün soluğu Hindistan'da aldı. Bir hayvanat bahçesinde filleri seven Uzun, sevimli dostuyla verdiği bu pozu paylaşıp yüzleri güldürdü. Bu kare beğeni rekoru kırdı.