Bir kaset skandalı daha mı patlıyor?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2019 Güncelleme 28 Ocak 2019, 08:01
Bir kaset skandalı daha mı patlıyor?

İÇİNDEKİLER



Her
sene bir skandalın patladığı ünlüler dünyasında 2019'un ilk aylarında yeniden bir fırtına kopabilir. Biliyorsunuz geçmiş yıllarda hatırlamak dahi istemediğimiz birçok olay yaşanmıştı. Bu olaylar adliye koridorlarına taşınmış ve aylarca Türkiye gündemini meşgul etmişti. Yine Türkiye gündemine bomba gibi düşecek bir kaset olayı daha yaşanabilir. Türkiye'nin önde gelen iş adamlarından birinin; biri esmer, biri sarışın iki kadınla çekilmiş görüntüleri elden ele dolaşıyor.

Şu sıralar eşinden yeni boşanmış çok ünlü bir güzelle aşk yaşayan bu iş adamının görüntülerden kendisinin de haberi varmış. "Nasıl oluyor?" demeyin. Çünkü bu görüntüleri zaten kendi kayda almış. Fakat işin bu denli büyüyeceğini hesap etmeyen bu çok ünlü iş adamının sevgilisiyle yaşadığı kısa ayrılık da bu kaset olayı yüzünden yaşanmış. Hal böyle olunca da dedikodu kazanı kaynamaya başladı. Uzun uğraşlar sonucunda sevgilisi ile barışan bu çok ünlü iş adamı bu kaset yani video ortaya çıkmasın diye tüm önlemleri almaya çalışıyormuş. Fakat o kadar kişinin eline geçmiş ki; yakında internette izlerseniz şaşırmayın! Benden söylemesi…



AKILLI EV'LİLİK
Oyuncu Burcu Biricik, reklamcı Emre Yetkin ile 2016 yılında muhteşem bir düğün ile dünyaevine girmişti. Evlilik sonrası balayına bile gitmeden sete koşan Biricik'in kariyerine de en büyük desteği eşi veriyor. Yetkin ve Biricik'in birçok ünlü isme de örnek olacak bir yol izlediklerini öğrendim. İki senelik evlilikleri boyuncu kazandıklarını her ay tabiri caizse yastık altına atan ikili, iki sene boyuncu iki tane ev sahibi olmuş. Seyrantepe bölgesinden iki senede iki ev satın alan Biricik ve Yetkin, iki evi de kiraya vererek her ay belirli bir gelir elde ediyormuş. Günümüz çiftleri maddi anlamda birçok sıkıntı çekip evlilikleri bitme noktasına gelse de Yetkin ve Biricik'in bu yatırımlarını görünce size de "akıllı evlilik" dedirttirmiyor mu? Bence her evliliğe örnek olacak bir yatırıma imza atmışlar.



BEREN ABD'DEN NEDEN DÖNMEDİ?
Kenan Doğulu ile Beren Saat, geçtiğimiz haftalarda Amerika'ya gitmişlerdi. Yoğun konser programından dolayı Doğulu, Türkiye'ye dönmüş; Beren Saat ise Miami'de kalmaya devam etmişti. Biliyorsunuz Çağatay Ulusoy'dan sonra Beren Saat de Netflix Türkiye'nin ikinci orijinal dizisini çekmek için anlaşma imzaladı. Orada birkaç hafta daha kalacak olan güzel oyuncu, hem başlayacağı dizinin senaryosuna çalışıyormuş hem de kafasını dinliyormuş. Daha önce ayrı ayrı görüntülendiklerinde ya da ayrı tatil yaptıklarında "Boşanacaklar mı?" dedikoduları çıkan çiftin, ayrılık nedeni buymuş. Yani şu sıralar Kenan Doğulu'yu yine tek görürseniz çıkacak ayrılık haberlerine inanmayın.



YAMAN İÇİN ABD'YE YERLEŞTİLER
İş adamı Ahmet Baran Çetin ile eşi Merve Terim Çetin, çocukları Yaman için geçtiğimiz sene ABD'ye gitmişti. Minik Yaman'ın gözlerinde yaşadığı sorunun tedavisi için ABD'de bulunan genç iş adamı, burada kaldığı sürede de iş hayatındaki başarısını Miami'ye taşımaya karar vermiş. Türkiye'de yeme içme sektöründe birçok firma kuran ve başarıdan başarıya koşan Ahmet Baran Çetin, Miami'nin Let's bölgesinde bir restoran açmaya karar vermiş. Miami'nin en lüks restoranlarına kafa tutacak bir yatırım yapan ünlü iş adamı, eşi Merve Terim Çetin'i de orada yaşaması için ikna etmiş. Bildiğiniz gibi İmparator Fatih Terim ve Fulya Terim'im kızı olan Merve Terim Çetin, ABD'ye yerleşmek için de anne ve babasından izin almış.




'Bİ DAHA' DAN SONRA HAMMAM GELİYOR
Yeni nesil meyhane deyince aklınıza yüzlerce mekan gelebilir. Gerçi son dönemde o kadar çok yeni nesil meyhane açıldı ki. Nişantaşı'nda bile aynı caddede 5 tane böyle mekan var. Açıldığı günden itibaren yeni nesil meyhanelerin öncüsü konumunda olan Beyoğlu'ndaki "Bi daha" fark yaratmaya devam ediyor. Müşteri kalitesinden ödün vermeyen, mezeleri ve çaldığı müzikler ile hafta içi bile yer bulamadığınız mekanı yaratan Ataberk Oral ve Zafer Köseoğlu'nu kutlamamak elde değil. Hatta bu sene ünlü işletmeci Serkan Koca ile Çeşme Alaçatı'da ortak olan Ataberk ve Zafer, eski Momo olan yeri alıp Hammam Alaçatı'yı açıyorlarmış. Böyle bir güç birleşmesi olunca Alaçatı'da bu sene yer yerinden oynar…

UFUK ÖZCAN - KUYTU KÖŞE