Çağatay Ulusoy dünyaca ünlü starları solladı! Çağatay Ulusoy dünyanın en güzel 9. erkeği seçildi

Amerika merkezli internet sitesi ‘Top Beauty World’, 2019’un ‘En Güzel 100 Kadın ve Erkek’ yıldızlarını seçti. Oylamayla en güzel ilk 10’un belirleneceği listeye şu 8 Türk girdi: Çağatay Ulusoy, Barış Arduç, Çağlar Ertuğrul, Elçin Sangu, Hande Erçel, Hazal Kaya, Fahriye Evcen, Ayça Ayşin Turan.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2019 Güncelleme 20 Ocak 2019, 07:59
Çağatay Ulusoy dünyaca ünlü starları solladı! Çağatay Ulusoy dünyanın en güzel 9. erkeği seçildi

İÇİNDEKİLER

Yeni nesil oyuncuların yıldızı, yurt dışında parlamaya devam ediyor. Amerika merkezli internet sitesi 'Top Beauty World', 2019 yılının 'En Güzel 100 Kadın ve Erkeği'ni seçti. Sitenin ilk 10'u belirlemek için oylamaya sunduğu dünya çapındaki 100 erkek ve 100 kadın arasında 8 Türk yıldız da yer aldı. Hande Erçel, Fahriye Evcen, Elçin Sangu, Hazal Kaya ve Ayça Ayşin Turan; dünyanın en güzel 100 kadını arasına girdi.



OYLAMA DEVAM EDECEK

Çağatay Ulusoy, Barış Arduç ve Çağlar Ertuğrul da listedeki yerini aldı. Yıl sonuna kadar devam edecek ve sonunda ilk 10'un belirleneceği oylamaya; Türk yıldızların dünya çapındaki hayranları da beğeni yağdırmaya başladı. Bu arada geçtiğimiz yıl da aynı sitede 'en güzel 100 erkek' arasında yer alan Çağatay Ulusoy, birçok dünyaca ünlü starın arasından sıyrılarak anketi 9. sırada tamamladı.



ŞÖHRETLERİ ARTIYOR
Netflix'in dünya çapında yayınlanan ilk Türk dizisi 'Muhafız'da rol alan Çağatay Ulusoy ve Ayça Ayşin Turan'ın şöhreti, Türkiye sınırlarını aşmış durumda.