Engelsiz Yaşam Vakfı, Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur'a hakaret davası açtı

‘Müslüm’ filmindeki yüzük ve gömleğin bir yardım gecesinde satıldığını duyan Muhterem Nur, yapımcı Mustafa Uslu ile derneği dolandırıcılıkla suçladı. Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan da karşı atağa geçip Nur’a hakaret davası açtı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2019 Güncelleme 19 Ocak 2019, 07:58
Engelsiz Yaşam Vakfı, Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’a hakaret davası açtı

İÇİNDEKİLER

Merhum sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur ile yapımcı Mustafa Uslu ve Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan arasındaki gerilim iyice tırmandı. Uslu, yapımcılığını üstlendiği 'Müslüm' filminde kullanılan gömlek ile pırlanta yüzüğü vakfın şehit çocukları yararına düzenlediği gecedeki açık arttırma için bağışlamıştı.



Muhterem Nur da müzayedede satılan eşyaların sahte olduğunu öne sürüp taraflar hakkında 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamasıyla dava açmıştı.



"PAY İSTEDİ" İDDİASI
Kaplakarslan da karşı atağa geçerek Nur'a "Basın yoluyla hakaret" davası açıp şu açıklamayı yaptı: "Muhterem Hanım, Mustafa Uslu'yu arayıp açık arttırma satışından pay istemiştir. Uslu da bunun bir hayır işi olduğunu ve böyle bir şeye girişmemesini belirtmiştir." Arapsaçına dönen dava, Müslüm Gürses hayranlarını üzdü. Sanatçının hayranları "Bu, babanın ruhuna ihanet" dedi.