Jelena ofsayta düştü! Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'nın, Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes ile samimi görüntüleri ortaya çıktı

Beşiktaş’ın eski yıldızı Tosic’e şok! Sırp futbolcunun şarkıcı eşi Jelena Karleusa’nın, yasak aşk yaşadığı iddia edilen Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes ile samimi görüntüleri Sırp gazetelerinde manşet oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2019 Güncelleme 16 Ocak 2019, 07:58
Jelena ofsayta düştü! Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa’nın, Boşnak futbolcu Ognjen Vranjes ile samimi görüntüleri ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER



E
şi Dusco Tosic'in Beşiktaş'ta forma giydiği dönem ülkemizde de manşetlerden düşmeyen Sırp şarkıcı Jelena Karleusa, 'kırmızı kartlık' bir haberle gündemde... 2008'de yaptıkları evliliklerinden iki de kızları olan Jelena ile Tosic'in geçtiğimiz günlerde boşanacakları iddiaları gündeme geldi. Gerekçe olarak ise ikilinin birbirine ihaneti gösterildi.



YALANLADI AMA...
Her iki taraf da yasak aşk yaşadıklarını yalanlarken dün Sırbistan'daki 'Kurir' isimli gazetenin manşetten verdiği fotoğraflar, tamamen bir skandaldı. Kurir'in haberinde Jelena Karleusa'nın yasak aşk yaşadığı iddia edilen Anderlecht forması giyen Boşnak oyuncu Ognjen Vranjes'le 'görüntülü konuşmalarına' yer verildi. '+18' ibaresiyle manşet yapılan fotoğraflar "Skandal" başlığıyla duyurulurken Jelena Karleusa'dan açıklama gecikmedi.


40 yaşındaki Sırp şarkıcı, kendisinden 11 yaş küçük Boşnak futbolcuyla ortaya çıkan şok görüntüleri için şu sözleri sarf etti: "Telefonum hack'lenince çalınan fotoğraflarla oynandı. Bunların hepsi photoshop." Jelena Karleusa, Ognjen Vranjes'in kendisine kumpas kurduğunu iddia etti. Ancak Sırp basını, ikilinin geçen yaz Atina'da birlikte tatil yaparken çekilmiş görüntülerini ortaya çıkararak Jelena'nın masum olmadığını ortaya koydu.


TOSİC, ŞİMDİLİK SESSİZ KALDI!
Eşinin ortaya çıkan skandal görüntüleriyle gözlerin çevrildiği Dusco Tosic, şimdilik konuyla ilgili sessiz kaldı. Ancak Jelena, "Eşim bunun intikamını alacak" açıklaması yaptı.



YASAK AŞK 2016'DA BAŞLADI
Sırp şarkıcı, "Irkçılık yapıp bana kumpas kurdu" diyerek Boşnak futbolcuyla ilişkisinin olmadığını söyledi. Ancak Sırp basını, Jelena ile Vranjes'in yasak aşkının 2016'da başladığını yazıp ikilinin 2017'de Atina'da çekilen bir videosunu da yayınladı.