Çağla Şıkel ve Emre Altuğ arasında ipler koptu!

Dostluklarıyla magazin dünyasına örnek olan eski eşler Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’a nazar değdi. Şıkel, önceki gün eski eşi için ‘Hiç konuşmuyoruz’ itirafı yaptı. İddiaya göre ikili arasındaki kriz, Altuğ’un iş hayatındaki sıkıntıları nedeniyle çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2018 Güncelleme 08 Kasım 2018, 02:09
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ arasında ipler koptu!

İÇİNDEKİLER



Boşanmalarına
rağmen çocukları Kuzey ve Uzay için görüşmeye devam eden Çağla Şıkel ile Emre Altuğ'un dostluğuna nazar değdi. Altuğ ile 7 yıllık evliliğini 2015'te bitirmesine rağmen popçuyla dost kalarak medeniyet dersi veren Şıkel'ın eski eşiyle köprüleri yaktığı ortaya çıktı. Önceki gün Akmerkez'de görüntülenen model, Altuğ'un ortağı olduğu Alaçatı'daki Gazino Sako'nun geçen yaz iflas ettiği haberi hatırlatılınca eski eşiyle küstüğünü itiraf etti. Ünlü model, konuyla ilgili "Hiç haberim yok. Zaten Emre ile hiç konuşmuyoruz" dedi.



ALAÇATI UĞURSUZ GELDİ
Bu arada Altuğ, hasta olduğu gerekçesiyle büyük oğulları Kuzey'in 30 Ekim'deki doğum günü partisine de katılmamıştı. Kulislerde konuşulanlara göre Şıkel, geçtiğimiz yıllarda da Alaçatı'daki butik otelini satışa çıkaran eski eşiyle maddi konular yüzünden tartıştı. İkili arasındaki ipler de bu nedenle koptu.


KAZANÇ TARTIŞMASI
Defileler, tanıtımlar ve TV programıyla aylık kazancı 200 bin TL'yi bulan Şıkel, iddiaya göre eski eşine maddi konularda kendisi kadar çaba göstermediğini söyledi. Eski eşler, bu yüzden tartıştı.




Önceki gün oğullarıyla alışveriş yapan Şıkel'in keyfi eski eşiyle ilgili sorularla kaçtı.

AYDIN HAMZA