Ayşe Kucuroğlu milyonluk evi harabeye çevirdi

Ayşe Kucuroğlu, Nilgün Keçili'nin Bebek'teki dairesinin aylık 10 bin liralık kirasını aylarca ödemedi. Sosyetik (!) işletmeci, bununla da kalmadı ve zorla çıkartıldığı evi harap etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ekim 2018 Güncelleme 05 Ekim 2018, 03:12
Ayşe Kucuroğlu milyonluk evi harabeye çevirdi

İÇİNDEKİLER



Katıldığı
davetlerde lüks kıyafetleriyle arz-ı endam eden işletmeci Ayşe Kucuroğlu, önceki gün TAKVİM'in ulaştığı şok görüntülerle 'sözde sosyetik' olduğunu gösterdi. Kucuroğlu, efsane reklamcı Nail Keçili'nin ayrıldığı eşi Nilgün Hanım'ın Bebek'teki Yasemin Apartmanı'nda bulunan dairesini 10 bin liraya kiralamıştı. Ev sahibi, 6 aylık kira ile 24 aylık aidatı ödemediği gerekçesiyle Kucuroğlu'na geçtiğimiz ay haciz kararı çıkardı.


ŞOKE OLDU!
Önceki gün evine haciz memurları ve çilingirle giden Nilgün Hanım, kapı açıldığında büyük bir şok yaşadı. Boğaz manzaralı milyon liralık dairesini Kucuroğlu'na kiralayan Keçili, gördüğü manzarayla bin pişman oldu. Öyle ki borçlarını ödemeden sırra kadem basan işletmecinin eve de ciddi hasar verdiği gözlendi. Evde aylarca 5 çocuğu ve bakıcılarıyla beş kuruş ödemeden kalan Kucuroğlu'nun kaçarken banyodan mutfağa, salondan yatak odasına kadar her yerde oluşturduğu tahribat TAKVİM objektifine de böyle yansıdı.



Mutfaktaki ankastreyi söken Kucuroğlu, duvarlara da ciddi zarar vermiş.



Ünlü işletmeci, banyodaki kombiyi de bu hale getirmiş.




Çocukların bakıcısının kaldığı odanın son hali de ağızları açıkta bıraktı.


Evin salonundaki duvar kağıtları bile paramparça edilmiş.


HALİL ÇİLİNGİR