Tuvana Türkay, Alper Potuk ile barıştı!

Önceki akşam Instagram’da bir fotoğraf paylaşan Tuvana Türkay’ın arkasındaki aynada Alper Potuk göründü. Fenerbahçeli yıldızla barıştığını ilan eden Türkay, bunu gizlemeye çalışsa da çok geçti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ekim 2018 Güncelleme 04 Ekim 2018, 03:02
Tuvana Türkay, Alper Potuk ile barıştı!

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık iki yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan Tuvana Türkay ile Alper Potuk cephesinden yeni haber... Birçok kez ayrılıp barıştığı Fenerbahçeli yıldızla ilişkisine Nisan'da nokta koyan güzel oyuncu, Potuk defterini tamamen kapatmıştı. Dedikodulara göre yıldız futbolcu, bu süre boyunca ne yapıp ettiyse eski aşkının gönlünü alamadı.



EMOJİYLE KAPAMAYA ÇALIŞTI
Ancak Tuvana Türkay'ın önceki gün Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştığı bir fotoğraf, "Tuvana, yelkenleri suya indirdi" dedirtti. 3 Ekim'de 28 yaşına basan Türkay, evden pastalı bir fotoğrafını yayınladı. Arkadaki ayna ise gerçeği ortaya çıkardı. Aynada Alper Potuk'un göründüğünü fark eden güzel oyuncu, bu fotoğrafı anında sildi.




EVLİLİK ŞARTIYLA BARIŞMA
Aynı kareyi beş dakika sonra yeniden paylaşan Tuvana Türkay, bu kez aynada Potuk'un göründüğü bölüme 'kalp' emojisi koyarak ilişkisini kamufle etmeye çalıştı. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli yıldızla barıştığına dair çıkan haberleri yalanlayan güzel oyuncu, önceki akşamki paylaşımıyla da sosyal medyadan kendi kendini ele vermiş oldu. Bu arada Tuvana Türkay'ın Potuk'la yeniden barışmayı "evlilik şartıyla" kabul ettiği de konuşulanlar arasında...

DOĞAN SAVAŞ