Görev uçuşu

Vatandaşlık görevi, tatil keyfini yendi! Nusret Gökçe, dün oy kullanmak için New York’tan İstanbul’a geldi. Arda Turan da eşiyle günübirlik Bodrum’dan İstanbul’a gelip sandığa koştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2018 Güncelleme 25 Haziran 2018, 03:40
Görev uçuşu

İÇİNDEKİLER



Dün
milyonlarca vatandaş, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için sandıklara koştu. Ünlü isimler de vatandaşlık görevini yerine getirmek için tatillerini yarıda kesti. Kendine has eti tuzlama hareketiyle (saltbea) dünya çapında fenomen olan Nusret Gökçe de dün, oyunu kullanmak için binlerce kilometre yol kat etti. Gökçe, kendi adını taşıyan restoranının olduğu ABD'nin New York eyaletinden önceki gün İstanbul'a uçtu. 9 bin 381 kilometre uzaklıktan İstanbul'a gelen ünlü kasap, Bebek'teki Tevfik Fikret İlkokulu'nda oyunu kullandı.


Gökçe, zarfı sandığa kendine has eti tuzlama hareketini sergileyerek attı. Bu anı instagram'da paylaşan Gökçe, "Bizim vatan sevgimiz karşılıksızdır" notu düştü. Ünlü kasap, oy verdikten sonra ilk uçakla ABD'ye döndü.


İLK UÇAKLA...
Tatiline ara verip oy vermek için İstanbul'a gelen bir diğer isim de Başakşehirli futbolcu Arda Turan'dı. Hamile eşi Aslıhan Doğan'la Bodrum tatilini yarıda kesen futbolcu, oyunu verdi. Ünlü futbolcuyla eşi, sabah erken saatlerde vatandaşlık görevini yerine getirdikten sonra da ilk uçakla Bodrum'a döndü. Gözde çift, havalimanında bekleyen VIP transfer araçlarıyla Yalıkavak'a geçip buradan da lüks bir tekneye binerek mavi yolculuğa çıktı.



VOLKAN VE ZEYNEP DEMİREL, OY VERMEK İÇİN YUNANİSTAN'DAN GELDİ



CANSU DERE, JAMAİKA'DAN DÖNER DÖNMEZ SOLUĞU SANDIK BAŞINDA ALDI




Dere ile Jamaika'da olan Ece Sükan da oy vermek için İstanbul'a geldi.



Ceyda Düvenci ve eşi Bülent Şakrak, günübirlik Çanakkale'den İstanbul'a gelip oy verdi.



İNGİLTERE'DE TATİLDE OLAN BADE İŞCİL, PROGRAMINI SEÇİMLERE GÖRE AYARLAYIP OYUNU KULLANDI



ANA SORUMLULUK

Buse Terim, kızlarını Bodrum'da bırakıp İstanbul'da oy verdi. İkinci kızını 2 ay önce doğuran Terim, yolculuk öncesi bebeği için süt sağıp buzlukta depoladı.


Hülya Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu, Ayvalık'taki tatillerini yarıda kesip İstanbul Sarıyer'de oy verdi.



Bodrum'da olan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer de tatile mola verip İstanbul'da oylarını kullandı.


Şarkıcı Deniz Seki, dün Bodrum'dan dönüp ayağının tozuyla sandığa koştu. Seki, "Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.