Sessiz itiraf!

Serdar Bilgili arkadaşı Hakan Uzan’ın karısıyla yakalandı, ortalık karıştı. Özlem Uzan’la aşk yaşadığı söylenen işadamı susmayı tercih etti. Dedikodular aldı başını gitti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2017 Güncelleme 09 Kasım 2017, 01:52
Sessiz itiraf!

İÇİNDEKİLER

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Serdar Bilgili, kaçak işadamı Hakan Uzan'ın eşi Özlem Uzan'la yakalandı. İstanbul'un en gözde mekanlarından Arnavutköy Balıkçısı'ndan çıkan ikili objektifleri görünce panikledi. 6 aydır yasak aşk yaşadıkları konuşulan Bilgili ile Uzan'ın bu kadar medyatik bir mekana gitmeleri de kafa karıştırdı. Hakan Uzan'la yakın arkadaş olduğu bilinen Serdar Bilgili için "Bu kez tehlikeli sularda yüzüyor" yorumları yapıldı. 13 yıldır kaçak hayatı yaşayan Hakan Uzan'ın eşi Özlem Uzan açıklama yapmadı. Ancak boşanma davası açtığı Uzan, söylentilerin ardından karısının fotoğraflarını Instagram hesabından sildi. Oğulları Ata ile Paris'te çektikleri fotoğrafı yayınladı.




KIRMIZI BÜLTENLE ARANIYORDU
Her aşk dedikodusunun ardından açıklama yapan Bilgili ise bu kez susmayı tercih etti. İkilinin suskunluğu iddiaları daha da güçlendirdi. Sunucu olarak şöhrete kavuşan Özlem Uzan Adabank'ın zarara uğratıldığı gerekçesiyle kırmızı bültenle aranıyordu. Türkiye'ye dönen Uzan, boşanmak istediği eşi Hakan Uzan'ın abisi Cem Uzan gibi Paris'te yaşadığını söyledi.