Yasak aşkın fotoğrafı

Serdar Bilgili ve halen kaçak işadamı Hakan Uzan’la evli olan Özlem Hanım’ın aylardır konuşulan yasak aşkı, önceki akşam belgelendi. İlk kez aynı karede yakalanan çift, panik dolu anlar yaşadı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2017 Güncelleme 08 Kasım 2017, 02:16
Yasak aşkın fotoğrafı

İÇİNDEKİLER

Aylardır skandallarla çalkalanan magazin dünyası yeni bir yasak aşka sahne oldu. Beşiktaş Spor Kulübü eski başkanı Serdar Bilgili ile kaçak işadamı Hakan Uzan'ın 15 yıllık eşi Özlem Uzan, önceki akşam ilk kez objektiflere yakalandı...

BOĞAZ'DA ROMANTİZM
Yeniköy'deki Arnavutköy Balıkçısı'nda yemek yiyen ikili, VIP odada baş başa Boğaz manzarası eşliğinde romantik anlar yaşadı. Yaklaşık 3 saat mekanda kalan yasak aşıklar, mekandan çıkmadan önce yanlarına bir arkadaşlarını çağırdı. İkili, çıkışta ise patlayan flaşlarla panikledi. Geçtiğimiz yıl Ürdün'deki Hakan Uzan'ın yanından yurda dönüp firari işadamına boşanma davası açan Özlem Hanım, objektifleri görünce saçlarıyla yüzünü gizlemeye çalıştı.


Hakkındaki 'zimmet' suçlamasıyla yargılanan Özlem Uzan, Mayıs'ta davadan beraat etti.

AYRI ARAÇLA KAÇTILAR
Eski sunucu, Serdar Bilgili'nin aracına binmek yerine arkadaşıyla koşar adım uzaklaştı. Gazetecilere sinirlenen Bilgili ise aracıyla tek başına oradan ayrıldı. Çapkın işadamının ardından arkadaşıyla taksiye binen Uzan ise Bilgili'yi takip etti. Yaklaşık 13 yıldır firari olan işadamı Hakan Uzan ile boşanma davası halen süren Özlem Hanım'ın Bilgili ile aylardır yaşadığı konuşulan yasak aşk da böylece belgelenmiş oldu.



TAM GAZ KAÇTI
Arkadaşıyla objektiflerden kaçan Özlem Hanım, arkasına bakmadan yürüdü. Uzan, biraz uzaklaştıktan sonra Serdar Bilgili'nin gidip gitmediğini kontrol etmek için arkadaşına "Çaktırmadan arkaya bak" talimatı verdi.


Mekandan çıkar çıkmaz objektifleri gören Uzan, Bilgili'nin yanından hızla uzaklaştı. Halen evli olan Özlem Hanım'la yakalanan Bilgili'nin gerginliği yüzüne yansıdı.

Doğan SAVAŞ