Murat sefada Deniz depresyonda

Yılan hikayesi bitti, Deniz Akkaya ve Murat Varol ikilisi ayrıldı. Jet hızıyla yeni bir aşka yelken açan işadamı, önceki gün Bodrum’da yakalandı. Bunalıma giren Akkaya’ya da saçlarını kısacık kestirmek düştü!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2016 Güncelleme 12 Ağustos 2016, 00:00
Murat sefada Deniz depresyonda

İÇİNDEKİLER

Deniz Akkaya ile Murat Varol'un bir dargın bir barışık giden ilişkisinin geçtiğimiz günlerde bittiği ortaya çıktı. Kavgalarıyla gündemden düşmeyen ikili, yollarını sessiz sedasız ayırdı. Murat Varol, şu sıralar sarışın bir güzelle tatil yapıyor. Ünlü işletmecinin önceki gün yeni sevgilisiyle çektiği video ve fotoğrafları sosyal medyada paylaşması "Deniz'le Murat'ın olaylı aşkı artık mazide kaldı" dedirtti. Yeni sevgilisiyle Yalıkavak Mufla Beach'te gözlerden uzak aşk tatili yapan Murat Varol'un neşeli halleri Deniz Akkaya'yı çoktan unuttuğunu ispatladı.

HER KADIN GİBİ...
Fotoğraflarında keyifli olduğu gözlenen ünlü işletmecinin sarışın güzeli öpücüklere boğması da dikkatlerden kaçmadı. İkili, Bodrum'un ardından Çeşme'ye gitti. Deniz Akkaya'nın kısa süre önce saçlarını kestirmesi ise "Depresyona giren Deniz, her kadın gibi biten ilişkisinin ardından soluğu kuaförde aldı" dedirtti.



Varol, bir ara güzel aşkını öpücüklere boğdu. İkili, iskelede işte böyle sarmaş dolaş görüntülendi.

HALİL ÇİLİNGİR / BODRUM