Yardım melekleri

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, 3 ünlü isim alkışlanacak hareketlere imza attı. Aslı Şen, Derin Mermerci ve Murat Dalkılıç, duyarlılıklarıyla takdir topladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2016 Güncelleme 17 Mart 2016, 00:00
Yardım melekleri

İÇİNDEKİLER

ELİ Nİ VA N'A UZA TTI
Sosyetenin gözde ismi Aslı Şen, yardımsever yanını yine konuşturdu. Şen, Vanlı inşaat işçisi bir babanın kızı olan Ayşenur'un yemek borusu kanseriyle mücadele ettiğini öğrendi.

Prof. Dr. Oktar Asoğlu özel bir hastanede genç kızı hiçbir ücret almadan ameliyat etti. Genç kızın bazı masraflarını kendi karşılayan Aslı Şen, genç kızın 2-3 ameliyat daha olması gerektiğini söyleyince Demet Akalın da yardım elini uzattı.



ELİF MURADINA ERİYOR
Sevilen popçu Murat Dalkılıç, akciğer immün yetmezliğiyle savaşan Elif'in en büyük arzusunun kendisiyle tanışmak olduğu haberini aldı. Minik Elif'in hayalini yerine gerçekleştireceğinin sözünü veren Dalkılıç, "Güzeller güzeli Elif'le en kısa zamanda görüşeceğim" açıklaması yaptı.



HAYATA DÖNDÜRDÜ
Sokak hayvanlarına yaptığı yardımlarla büyük takdir toplayan Derin Mermerci, yine alkışlanacak bir harekete imza attı. Sosyetik güzel, Aydın'da arka bacakları tutmuyor diye uyutulmak üzere olan bir köpeğin haberini aldı.

Köpeğin imdadına koşan Derin Mermerci, hayvanı sahiplendi. Sosyetik güzelin İstanbul'a getirtip 1 hafta tedavi ettirdiği köpek, yeniden yürümeye başladı. Derin Mermerci, bu mutluluğunu da instagram'dan paylaştı.