Meryem'e göz hapsi!

'Annemin Yarası' filminin galası, önceki akşam yapıldı. Başrol oyuncusu Meryem Uzerli'yi bu özel gününde sevgilisi Alp Özcan da adım adım izledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2016 Güncelleme 11 Mart 2016, 00:00
Meryem’e göz hapsi!

İÇİNDEKİLER

Başrollerini Meryem Uzerli, Ozan Güven, Belçim Bilgin ve Okan Yalabık'ın paylaştığı 'Annemin Yarası' filminin galası, önceki akşam Lütfi Kırdar'da gerçekleştirildi. Filmin yönetmeni Ozan Açıktan, galadan birkaç saat önce bebeği doğduğu için geceye katılamadı.

TRANSPARAN KIYAFET!
Magazin ve sosyete dünyasından birçok ismin katıldığı törende tüm gözler ise Uzerli'deydi. Davete altın renkli bir kıyafetle katılan Alman oyuncu, yan tarafı tamamen transparan olan elbisesiyle yürek hoplattı. Meryem Uzerli'yi bu heyecanlı gecesinde sevgilisi Alp Özcan da yalnız bırakmadı.


Alp Özcan, Cem Yılmaz'ın arkasına oturunca basının dikkatini çekti


SAHNEDEN ÖPÜCÜK YOLLADI
Genç işadamı, gece boyu Uzerli'den uzak dursa da filmi izlemek için salona geçince objektiflere takılmaktan kurtulamadı. Güzel oyuncuyu adeta göz hapsine alıp adım adım takip eden Özcan'a Meryem Uzerli de sahneden öpücük gönderdi. Galaya katılıp eşi Belçim Bilgin'e destek veren Yılmaz Erdoğan da "Eşim, olgun bir oyunculuk sergilemiş. Onunla bir kez daha gurur duydum" dedi.

HALİL ÇİLİNGİR