Kemal yıkama

Cem Yılmaz'ın 3 yaşındaki oğlu Kemal, önceki gün babasının dillere destan otomobillerini yıkadı. Bu sırada oğlunun fotoğrafını çekip instagram'da paylaşan şovmen, espriyi patlattı: 'Biter mi Kemalcim'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2015 Güncelleme 21 Ekim 2015, 00:00
Kemal yıkama

İÇİNDEKİLER

Tek kişilik gösterileri ve filmlerindeki başarıları kadar arabalara olan düşkünlüğüyle de gündemden düşmeyen Cem Yılmaz, oğlunu da şimdiden otomobil sevdalısı yaptı. Önceki gün babasının Levent'teki villasına giden 3 yaşındaki Kemal, eline aldığı hortumla Yılmaz'ın garajındaki otomobilleri yıkadı. Kemal'i beyaz renkli Mercedes cipini yıkarken görüntüleyen Cem Yılmaz, çektiği fotoğrafı instagram'da paylaşıp altına da şöyle not düştü: "Arabayı yıkayayım da babam mutlu olsun demiş. Hay koçum benim."



TAKİPÇİLERİNDEN YORUM YAĞDI
Bir süre sonra da bu kez Kemal'i siyah renkli Mercedes'inin yanında fotoğraflayan ünlü şovmen, espriyi de patlattı: "Biter mi Kemalcim." Cem Yılmaz, bu cümlesiyle sürekli otomobilleriyle gündem olmasına gönderme yaparken ünlü komedyenin fotoğraflarına takipçilerinden şöyle yorumlar yağdı: "Cem abi, Kemal bütün arabalarını yıkayana kadar 5 yaşına gelir", "Küçükken ben babamın bir tane arabasını yıkamaya üşenirdim, zavallı Kemal'in işi zor", "Senin arabalar yıkamakla bitmez Cem abi. Maaşa bağla bari Kemal'i", "Babasının oğlu diye boşuna demiyorlar".