Örnek baba!

Ekranda şov yapamayan Okan Bayülgen, parmak şovuna devam ediyor. Önceki gün objektiflere takılan Bayülgen, eşi ve 3 buçuk yaşındaki kızının yanında yine parmak işareti yaparak tepki çekti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2013 Güncelleme 22 Nisan 2013, 02:03
Örnek baba!

İÇİNDEKİLER

Ekranların agresif şovmeni Okan Bayülgen, yine bildiğiniz gibi... 'Can çıkar huy çıkmaz' diyen Bayülgen'in magazin alerjisi devam ediyor. Daha önce birçok kez objektiflere orta parmak (!) işareti yaparak tepki çeken Bayülgen, işi şova dönüştürmeye başladı.

MAGAZİNİN GÖBEĞİNDE
Önceki gün eşi Şirin Ediger ve 3.5 yaşındaki kızıyla birlikte gezintiye çıkan şovmen Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Birçok ünlünün uğrak yeri olan ve magazin dünyasının en hareketli semti Nişantaşı'na giderek magazin muhabirlerine davetiye çıkaran Bayülgen, fotoğrafları çekilince yine kendisini kaybetti.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ
Basın mensuplarına geleneksel orta parmak işaretini yapan Bayülgen'i gören vatandaşlar şaştı kaldı. Eşi ve minik kızının yanında böyle sakıncalı hareketler yapan Okan Bayülgen için, "Minicik kızındanda mı utanmıyor. Kızına kötü örnek oluyor. Bir babaya yakışmayacak hareket" gibi yorumlar yapıldı.

ŞiRiN DONDU KALDI

Okan Bayülgen, objektiflere parmak şovu yaparken eşi Şirin Ediger, dondu kaldı. Şirin Hanım, olanları görmemek için kafasını bile çevirmek istemedi.

AYDIN HAMZA