Gündüz yıldız gece kabus

Yeşil sahaların sempatik ismi Guti Hernandez, alkolü kaçırınca yine değişti. Daha önce de trafik kazası yapan yakışıklı futbolcu bu kez gazetecilere saldırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2011 Güncelleme 17 Ocak 2011, 12:23
Gündüz yıldız gece kabus

İÇİNDEKİLER

Yaptığı dev transferler ile konuşulan Beşiktaş'ın gözde futbolcuları, lig arasını fırsat bilerek kendilerini gece kulüplerine attı. Daha önce de aldığı alkolün etkisiyle trafik kaza yapan Guti Hernandez, yine olaylı bir gecenin baş kahramanı oldu.

Yeşil sahalardaki sempatik kişiliğiyle gönüllerde taht kuran Guti, alkollü görüntülenmek istemeyince gazetecilere saldırdı. Reina'dan çıkan futbolcular fotoğrafları çekilirken tepkisiz kalırken Guti, gazetecilere saldırdıktan sonra eğlenceye Supper Clup'ta devam etti.

TAM KADRO GECE ANTRENMANI
Quaresma, Guti Hernandez, Manuel Fernandes, Simao Sabrosa, Ersan Gülüm, Mert Nobre, İbrahim Toraman, Hugo Almeida ve Bobo, eğlencelerine Reina'da başladı. Geceyi Supper Clup'ta sonlandıran futbolcuları bir arada görenler, "Bir kalecileri eksik. İlk 11'i tamamlamışlar" yorumu yaptı.

İÇİNCE KİŞİLİĞİ DEĞİŞİYOR
Alkollü görüntülenince farklı bir karaktere bürünen Guti, önceki gece etraftakilerin şaşkın bakışları arasında evinin yolunu tuttu.