Hayatınızın Pin Kod'u

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2010 Güncelleme 13 Ekim 2010, 17:56
Hayatınızın Pin Kod’u

İÇİNDEKİLER

AZİZE KURUOĞLU 01.07.1961
Hayat dolu, neşeli ve olağanüstü pratik bir zekaya sahip oluşunuz, size hayattan beklediklerinizi sunacaktır. Ön sezilerinizin yüksek oluşu size her zaman rehber olmuş ve olmaya devam edecektir. Ayrıca duygusal oluşunuzdan dolayı, önemli konuları tekrar gözden geçirmenzi gerekli kılmaktadır. Çevrenize karşı fedakar oluşunuz bazı zamanlar sizi sıkıntıya düşürsede, kontrol sizde olduktan sonra, hakkınız olan huzura kavuşmanız kaçınılmazır. 1978 ve 1995 olası zor yıllar olarak geride kalmıştır.

YÜCEL MUKUL 10.11.1982
İşinizi şansa bırakmadıktan sonra, büyük ideallerinize ulaşmanız kaçınılmaz olacaktır. İş yapabilirlik yeteneğiniz, azminiz ve zekanız sizin en büyük şansınızdır. Lider vasıflarınız en zor işleri dahi kolaylıkla başarabilecek durumdadır. Olayların akışında, kontrol sizde olduktan sonra her isteğinize ulaşmanız her zaman mümkün olacaktır. 2002-2004 ve 2006 yıllarında bazı sıkıntılar yaşandı ise 30-32 ve 34. yaşlarınızda dikkatli olmanızda yarar var.

YILDIZ YÜKSEL ACER 17.04.1977
Yüksek çalışma gücü ve azminiz sayesinde hedeflediğiniz her idealinize ulaşmanız her zaman mümkündür. Duygularınız ve mantığınız arasında zaman zaman çelişki yaşayabilirsiniz. Bu durumu dengede tutmanız size hayat boyu aradığınız huzuru sağlayacaktır. 2009'dan itibaren şanslı döneminize girdiniz.

ZAFER HOROZ (RUMUZ KARTAL) 26.08.1956
Birçok işi aynı anda yapabilecek yetenekte ve olağanüstü pratik bir zekaya sahip olmanıza rağmen, duygusallığınız ve iyi niyetinizden dolayı bazı aksilikler ve kayıplar yaşamanız her zaman olası, olmasına rağmen, iyilik yapmaktan asla vazgeçemiyorsunuz. Fakat yinede zekanız sayesinde kafanıza koyup da yapamayacağınız hiçbir şey yok gibidir. İşinizi şansa bırakmadığınız sürece, bir sorun görünmemektedir. 1986- 1998 ve 2005 yılları şanssız yıllar olarak görünmekle beraber, 2010 yılı Ocak ayından itibaren yeni bir şans sizinle olacaktır.

YAVUZ ERDEM 25. 03. 1959
Lider yaratılışınız ve pratik zekanızla kafanıza koyup da başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Duygularınızı işinize karıştırmadığınız sürece hayat boyu hedeflediğiniz başarılar sizin olacaktır. Olası zor yıllarınız 1983, 1995 ve 2000 yılları idi. 2007'den itibaren şanslı döneminizdesiniz.

ASLIHAN SÖZÜGÜZEL 06.05.1977
Çok genç yaşta, hedeflediğiniz başarılara ulaşmak için sarf ettiğiniz çaba, idareci ve yönetici özelliğinizin en belirgin yanıdır. Duygu ve mantık arasında kaldığınız zamanlarda mantığınızı kullanmanız, sizi olası hayal kırıklıklarından daima koruyacaktır. Dışarıya belli etmek istemediğiniz bir duygusallığınız var. Bazı zamanla kalbinizin sesini dinlemeniz, iyi olur. En azından hak edene hak ettiği kadar değer vermeniz hayatı daha da kolaylaştıracaktır. 2001 yılı olası zor yıl görünse de 2008'den itibaren şansınız açık durumdadır.

MELEK KAYMAKÇI 01.10.1976
İlginç ve parlak fikirler, mutlak başarılar, planlayıcı ve idareci kişiliğinizin en belirgin özelliklerindendir. İş ve duygusal hayatınızı dengede tutabildiğiniz sürece, hayat boyu mutluluk sizin olacaktır. Zaten olayları dengeleyebilme yeteneğiniz bunu kolaylıkla sağlayabilir. Yakın çevrenize karşı fedakar yapınız, sizin için ayrıca bir huzur kaynağıdır. 1999 yılı olası zor yılınız görünse de, 2007 yılından itibaren şansınız açık durumdadır.

CEM KAYGISIZ 11.08.1988
Parlak ve kıvrak bir zekaya, en önemlisi şansa sahip olmanıza rağmen, kafanızda tasarladığınız her şeyi, zamana ve sıraya koyup, hayata geçirdiğiniz takdirde hiçbir aksilikle karşılaşmadan istediğiniz başarılara ulaşmanız her zaman mümkün olacaktır. Parlak bir yıldıza sahip olduğunuzdan dolayı, duygusal hayatınızı kontrol altına almanız, olası üzüntülerin önüne geçecektir. 2009 yılı Eylül ayından itibaren şansınız açık durumdadır.

AHMET ÖNER 07.01.1981
İradeli, sebatkar ve azimli yaradılışınız gereği, kafanızdaki her ideali gerçekleştirmek için yeterlidir. Her zaman mantığınızın sesine kulak vermeniz, olası aksiliklerin önüne geçer. Fakat arada bir, yüreğinizin sesine kulak vermeniz size huzuru da beraberinde getirecektir. Aslında duygusal bir insan olmanıza rağmen, duygularınızı belli etmekten özellikle kaçınır gibisiniz. Her zaman şans sizden yanadır.

NURAL YENİGÜN 02.07.1949
Doğuştan lider ve pratik bir zekaya sahip olmanız, kafanıza koyduğunuz her şeyi başarmanız, daima mümkün olacaktır. Duygusal ve iyi niyetli oluşunuz bazı zamanlar sizi üzecek duruma gelse de, olayları toparlayabilme yeteneğiniz sayesinde üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey yok gibidir. Duygu ve mantığınızı dengede tuttuğunuz sürece mutluluk ve huzur sizin olacaktır. 23 ve 46. yaşlarda sıkıntılar yaşandı ise 69. yaşınıza dikkat etmeniz gerekecektir.

DÖNE YÜKSEL 28.12.1979
Zor işleri başarmak için doğmuş gibisiniz. Her ne kadar şanslı olsanız da işinizi asla kadere bırakmayan yapınız gereği istediğiniz başarılara ulaşmanız her zaman kolay olacaktır. İş hayatında gösterdiğiniz çabayı duygusal alanda da gösterdiğiniz takdirde hayatınızda hiçbir sorunla karşılaşmazsınız. Olası zor yılınız 2005 yılıydı. Artık şanslı döneminizdesiniz.

FERİDE BATTALOĞLU 15.06.1951
Çok iyi niyetli ve duygusal bir yapınız var. Hayatta karşılaştığınız sıkıntılar ve inişli çıkışlı dönemler sizi biraz yordu. Ancak pratik zekanız ve hayata bağlılığınız tüm bunların üstesinden gelmenizi sağlamıştır. Başkalarını düşündüğünüz kadar aslında kendinizi de düşünmeniz çok daha iyi olacaktır. 16, 32 ve 48. yaşlarınız olası zor yıllarınızdı. 2011 Ocak ayında yeni ve şanslı bir döneme gireceksiniz.

EDA ERSİN 20. 11. 1981
Kafanıza koyduğunuz her işi başarabilecek yetenek ve zekaya sahip olmanıza rağmen duygularınızı işinize karıştırmamalısınız. Ancak bu şekilde hedeflediğiniz ideallerinize ulaşabilirsiniz. Hayatı kolaylaştırmak her zaman sizin elinizdedir. İşlerinize ayırdığınız zaman kadar duygusal hayatınıza da zaman ayırmalısınız. 2000 ve 2006 olası zor yıllardı. Artık şanslı döneminizdesiniz.

ERDOĞAN SULTAN 12. 04. 1978
Ciddi ve çalışkan bir yapınız var. Bu özelliğiniz kafanıza koyduğunuz her işi mutlaka başarmanızı sağlıyor. Kararlarınızı alırken mantığınız her zaman ağır basıyor. Bu özelliğinizde hata yapmanıza engel oluyor. Ancak özel hayatınızda karar alırken kılavuzunuz biraz da duygularınız olsun. 2003 yılı olası zor yılınızdı. 2005'ten itibaren şanslı bir döneme girdiniz.

AĞAHAN FEHMİ GÜRAN 01.05.1982
Çalışkan ve dengeleyici bir karaktere sahipsiniz. İş yaşantınızda bu yapınızın faydalarını görüyorsunuz. Özel hayatınızda da huzurlu bir ilişki yaşamamanız söz konusu değil. Ancak zaman zaman sizin de eğlenmeye ihtiyacınız var. Şanslı olduğunuz için 2007'den itibaren hayatınızda büyük bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

İLKNUR KOCA 14.03.1970
Duygusal, coşkulu ve hayat dolu bir insansınız. Bu özellikleriniz hem iş hayatınızda hem de özel yaşamınızda size her yolu açıyor. Zaman zaman karamsarlıklar yaşasanız da kendinizi kısa sürede onarmanız ve hayata devam etmeniz, başarınızı arttırıyor. 1987 ve 2004 olası zor yıllardı. 2007'den itibaren şansınız döndü. Ve bu şans hayat boyu sizinle olacak.

ERKAN TANZER BATTALOĞLU 05.05.1981
Zeki, çalışkan ve dengeleyici bir yapınız var. Büyük ideallerinize ulaşmak için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Sadece iş ve dostluğu birbirine karıştırmadan kararlar almanız faydalı olacaktır. Olası zor yılınız 2000 yılıydı. 2011'den itibaren çok şanslı, bereketli ve huzurlu bir döneme gireceksiniz.

HACER TÜRKYAŞAR 15.06.1965
Lider, duygusal ve çalışkan bir yapınız var. Hayatınızdaki aksilikleri genelde yara almadan atlatırsınız. Buna rağmen işinizi şansa bırakmamanız sizin yararınıza olacaktır. Duygusal yönünüzün kararlarınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. 1986 ve 1197 olası zor yıllarınızdı. 2009'dan itibaren şanslı bir döneme girmişsiniz.

İLYAS ERSIN 06. 05. 1953
Dengeli, zeki ve lider bir yapıya sahipsiniz. Yol gösterici yönünüz çevrenizdeki insanların ilgisini ve hayranlığını çekiyor. Bu sayede içinde bulunduğunuz grubun en saygın ve sözü dinlenir kişisi oluyorsunuz. Ancak çevrenizdekilere önerilerde bulunurken kendinizi unutmayın. Duygularınızın da sesine kulak vermek huzurunuzu arttıracaktır. 18, 36 ve 54. yaşlarınız olası zor yıllarınızdı. Bu yıllar dışında şansınız her zaman yüksektir.

RAMAZAN TEKDEMİR 12. 03. 1993
Henüz çok genç olmanıza rağmen hayatta ilgili büyük hedefleriniz var. Zekanız ve azminiz bu hedeflere ulaşmanız da size yol gösterecek. Ancak duygusal yapınızı da bir kenara atmamalı ve mantık-duygu dengesini kurmalısınız. Bütün önemli kararlarınızı 23. yaşından itibaren almanız sizin açınızdan faydalı olacaktır. Bu yaştan sonra alınan kararlar ömür boyu başarıyı getirecektir.

FARUK ŞİMŞEK 12.02.1988
Merhametli ve iyi niyetli yapınız çevreniz tarafından her zaman takdir görüyor. Ancak çevrenizdeki insanlar kadar kendinizi de düşünmelisiniz. Henüz çok olduğunuz için önemli kararları alırken mantığınızla hareket etmeniz gerekir. Olağanüstü pratik zekaya sahip olmanız ayrıca bir şanstır. Bütün önemli kararlarınızı (evlilik ve iş hayatıyla ilgili olarak) 2014 yılından itibaren almanız gerekir. Bu da size ömür oyu huzur ve mutluluk getirecektir.

TAHİR TURAN 26. 07. 1988
Çok büyük idealleriniz var ve bu yolda azminiz sizi yalnız bırakmıyor. Birçok farklı işi aynı anda düşünebilme ve gerçekleştirebilme yeteneğine sahipsiniz. Duygularınızı işinize karıştırmadığınız müddetçe başarılı olmamanız için hiçbir neden yoktur. 2015 yılından itibaren şanslı, bereketli ve hareketli bir döneme gireceksiniz. Önemli kararlar için bu yılı beklemeniz hayat başarınız
açısından önemlidir.

SELÇUK SİPAHİ 29.06.1984
İradeli, duygusal ve hayat dolu yapınız, lider özelliğinizle birleşince, kafanıza koyduğunuz her işin altından başarıyla kalkmanızı sağlayacaktır. Duygusal ve iyi niyetli oluşunuzdan dolayı, çok önemli kararlarınızı gözden geçirmenizi gerekli kılmaktadır. 2007 yılından itibaren şansınız açık olmasına rağmen, işlerinizi şansa bırakmamanız gerekir. İş ve evlilik hayatınız her zaman mutlu ve başarılı
olacaktır.

MAHMUT SEZER 10.12.1989
Çok genç yaşta kendinize koyduğunuz hedefleri yakalamanız her zaman olasıdır. Zeki ve iradeli yapınız çalışma azminizle birleşince altından kalkamayacağınız hiç bir şey yok gibidir. 2014 yılından itibaren yeni ve şanslı bir dönem başlayacak, bütün planlarınızı bu yıldan itibaren hayata geçirdiğiniz takdirde, mutlak başarı her zaman sizin olacaktır. Arada duygularınızı sesini dinlemeniz size mutluluğu
getirecektir.