Ford, Fiat, Renault, Peugeot, Volkswagen, Hyundai, elektrikli araç…. Ekim ayı 2. el otomobil fiyat listesi açıklandı! 546.500 TL'ye düştü!

Otomobil tutkusu olan birçok kişi için 2. el otomobil almak, yeni bir araç sahibi olmanın daha ekonomik bir yoludur. 2. el otomobiller, farklı marka ve modellerde çeşitlilik gösterir ve fiyatları da bu çeşitliliğe bağlı olarak değişir. Eylül ve Ekim aylarında güncellenen 2. el otomobil fiyat listesi, otomobil almayı düşünenler için rehber niteliği taşır.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2023, 09:58 Güncelleme 02 Ekim 2023, 09:58
Ford, Fiat, Renault, Peugeot, Volkswagen, Hyundai, elektrikli araç…. Ekim ayı 2. el otomobil fiyat listesi açıklandı! 546.500 TL’ye düştü!

İÇİNDEKİLER

2023 Ekim ayı 2. el otomobil fiyat listesi, otomobil markalarına ve modellerine göre ayrıntılı bilgiler sunar. Özellikle Ford, Fiat, Renault, Peugeot, Volkswagen, Hyundai ve Opel gibi markaların fiyatları liste üzerinde yer alır. Bu markaların farklı modelleri, donanım seçenekleri ve model yıllarına göre farklı fiyat aralıklarında bulunabilir. Ekim ayının gelmesiyle birlikte araç sahibi olmak isteyenler 2. el Ford, Fiat, Renault, Peugeot, Fiat, Volkswagen, Hyundai, Opel fiyat listesini araştırmaya koyuldu. Ekim ayı 2. el otomobil fiyat listesi açıklandı. Listeye göre; 2008 model Ford Focus 546.500 TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

FORD EKİM AYI FOCUS ARABA FİYATLARI

FİAT EYLÜL 2023 GÜNCEL LİSTE

RENAULT ELEKTRİKLİ ARAÇ

RENAULT TALIANT

RENAULT YENİ CLIO

FORD FOCUS

VOLKSWAGEN POLO FİYAT LİSTESİ

VOLKSWAGEN GOLF FİYAT LİSTESİ

VOLKSWAGEN T-CROSS FİYAT LİSTESİ