11.11 indirimi ile Volkswagen Tiguan, Passat, Polo ve Golf otomobiller ne kadar? n11 araba kampanyası

n11.com'da araba kampanyası… 11.11 kapsamında 9 10 11 Kasım tarihlerinde birçok online alışveriş sitesi özel indirimler sunuyor. n11.com, Volkswagen Tiguan, Passat, Polo ve Golf marka otomobillerde indirimli araba kampanyası başlattı. Kampanya sayfasında kullanılan otomobil görselleri, satışa sunulan otomobillerden farklı donanıma sahip olabilir. Şu an için genellikle Çin'de yapılsa da festival Black Friday ve Cyber Monday gibi alışveriş etkinliklerini geride bırakarak dünyanın en büyük online alışveriş etkinliği olarak yerini koruyor. İşte modeller ve fiyatları:

Giriş Tarihi 11 Kasım 2019, 10:02 Güncelleme 11 Kasım 2019, 10:02
11.11 indirimi ile Volkswagen Tiguan, Passat, Polo ve Golf otomobiller ne kadar? n11 araba kampanyası

İÇİNDEKİLER

n11.com online alışveriş platformu, 11 Kasım tarihinde satışa sunulan Volkswagen marka otomobillere yüzde 26 oranında indirim sunuyor. n11 araba kampanyası kapsamında bir kişi yalnızca bir otomobil satın alabiliyor. Volkswagen Tiguan, Passat, Polo ve Golf otomobiller sadece 11 Kasım 2019 tarihinde n11.com web sitesinde ve mobil uygulamasında satışta olacaktır. n11.com indirim kampanyası gereği müşterilere uygun fiyatlara alışveriş yapma imkanı sunmuştur. Bu uygulama kapsamında kendi sitesinde indirim kuponları görünmektedir. İndirim kuponlarını kampanya gününden önce farklı uygulamalar ile vermiştir. Şimdi de yapılan alışverişin ardından kupon veriyor.

N11 İNDİRİMİ NE ZAMAN BİTECEK?

İndirim saat 00.00, 12.11.2019 tarihinde sona erecek

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

n11 araba kampanyası ile ilgili sıkça sorulan sorular:

Otomobili ne zaman satın alabilirim?

Otomobiller sadece 11 Kasım 2019 tarihinde n11.com web sitesinde ve mobil uygulamasında satışta olacaktır.

Otomobili sadece internet üzerinden mi alabilirim?

Otomobiller 11.11'e özel indirimle sadece n11.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden alınabilir. Satın alma aşamasının bütün adımları internet üzerinden gerçekleştirilecektir.

Hangi Volkswagen'ler satışta olacak?

Volkswagen marka otomobillerin Golf, Passat, Polo ve Tiguan modelleri satışa sunulacaktır. Kampanya sayfasında kullanılan otomobil görselleri, satışa sunulan otomobillerden farklı donanıma sahip olabilir.

Birden fazla otomobil satın alabilir miyim?

Bir kullanıcı yalnızca 1 otomobil satın alma hakkına sahiptir.

Ödemeyi nasıl yapacağım?

Akbank, Türkiye İş Bankası, Albaraka Türk Katılım, DenizBank, Kuveyt Türk Katılım ve VakıfBank seçenekleri arasından kullandığınız bankayı seçerek "Havale" ile ödemenizi tamamlayın. Havale ile ödemede kullandığınız bankanın güvenli ödeme sayfasına yönlenerek yine ilgili bankaya ait kullanıcı bilgileri ve şifrenizi girip ödemenizi hızla tamamlayabilirsiniz.

* Türkiye İş Bankası, Albaraka Türk Katılım, DenizBank, Kuveyt Türk Katılım ve VakıfBank kullanarak Havale ile yapacağınız ödemelerde günlük havale limitiniz geçerli olacaktır. Limitinizi güncellemek için kullandığınız banka şubesine başvurabilirsiniz. Güncel limitiniz 1-3 iş günü içinde geçerli olacaktır.

Otomobili satın aldıktan sonra nereden teslim alabilirim?

Otomobiller, satış işlemleri tamamlandıktan sonra, verilecek randevu ile İstanbul'da bulunan yetkili bayiden teslim alınacaktır.

Otomobili ne zaman teslim alabilirim?

Otomobiller, PDI kontrolleri yapıldıktan sonra 2 hafta içerisinde randevu verilerek teslim edilecektir.

Anahtar teslim fiyatına neler dahil?

Anahtar teslim fiyatına dahil olan bedeller aşağıdaki gibidir:

Araç Satış Fatura Bedeli (ÖTV + KDV)
Motorlu Taşıtlar Vergisi
Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri*
Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedelleri**
1 Yıllık Zorunlu Trafik Sigortası

Volkswagen Yetkili Servisinde Yapılacak İlk Servis Bedeli

* Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedelleri; plaka bedeli, ruhsat bedeli, ruhsat tescil bedeli ve damga vergisinden ibaret olup bu bedeller ödemeye dahildir.

** Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedelleri; müşteri tarafından veya müşterinin talebi halinde müşteriye vekaleten yetkili satıcı veya yetkili satıcının yetkilendireceği üçüncü şahıslardan hizmet alması halinde trafik tescil ve ruhsat işlemlerine ilişkin hizmet bedeli ödemeye dahildir.

Anahtar teslim fiyatı üzerine ek ödeme yapacak mıyım?

Anahtar teslim fiyatının üzerine ek bir ödeme yapılmayacaktır. Ancak, Sigortaladım.com'un hediye ettiği %20 indirimli 1 Yıllık Kasko Sigortası satın alındığı takdirde, indirim tutarının düşüldüğü bedelin ödenmesi gerekmektedir. Anahtar teslim fiyatına ek olarak, 1 yıllık trafik sigortası ve ücretsiz ilk servis de size hediye edilecektir.

Otomobilin özelliklerinde değişiklik talep edebilir miyim?

Otomobilin rengi ve diğer özellikleriyle ilgili herhangi bir değişiklik talep edilemez.

Kampanyaya katılmak için üye olmak zorunda mıyım?

Kampanya kapsamında sadece n11.com üyeleri otomobil satın alabilir. Misafir girişiyle yapılan alışverişleri tamamlamadan önce üye olunduğunda otomobili satın alma hakkı elde edilir.

11 11 İNDİRİMLERİ 11 KASIM

Şu an için genellikle Çin'de yapılsa da festival Black Friday ve Cyber Monday gibi alışveriş etkinliklerini geride bırakarak dünyanın en büyük online alışveriş etkinliği olarak yerini koruyor. Etkinlik o kadar büyük bir halde ki 2016 yılı Yalnızlar Günü'nde Alibaba, 17.8 milyar doların üstünde bir para kazandı. Bu rakamlar Black Friday ve Cyber Monday satışlarının toplamının 2.5 katı kadar büyük rakamlar.

Bu alışveriş çılgınlığı geçtiğimiz yıllardan bu yana fazlasıyla büyümüş durumda. 2009 yılında indirimler ve kampanyalar yapan yalnızca 27 marka varken bu yıl 140.000 marka 24 gün sürecek kampanyalar yapmaya hazırlanıyor. Bu markaların 60.000'i uluslararası satıcı ve 15 milyon ürünü indirime sokacaklar. Festival Çin'de düzenlenecek olsa da 235 ülke ve bölge sınırlar arası alışverişten yararlanabilecek.

N11 TARİHÇE

Doğuş Planet, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Doğuş Grubu ile Güney Kore'nin en büyük gruplarından SK Group'un ortaklığında Haziran 2012'de kuruldu. Doğuş Planet, SK Group'un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu'nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir.

Bu güçlü ortaklık çerçevesinde, Doğuş Planet e-ticaret yatırımı olarak, binlerce marka ve mağazayı milyonlarca müşteriyle buluşturan açık pazar platformu alışverişin uğurlu adresi "n11.com"u açtı.