Aşkım pırt yaptım

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2014 Güncelleme 17 Kasım 2014, 00:43
Aşkım pırt yaptım

İÇİNDEKİLER

Geçenlerde iş çıkışı metrobüse doğru ilerlerken yürüyen merdivenlerde iki çift gördüm. Hayli güzel romantik dakikalar geçeren çift, bir anda kız kısmından gelen sesle irkildi. Tabii bu sırada benim arkalarında olduğumdan haberleri yoktu. -Yuh aşkım ne yaptın ya?
- Aşkım pırt yaptım.
Sonrasında benim olduğumu görünce kahkaha ile ikisi de koşarak kaçtılar.
Neyse bazı sevgililer arasında moda olan bu söz aslında bildiğiniz osuruk.
Yani vücuttaki toksinleri atmanın bir yolu olup, içeriğinde beş çeşit gaz bulunur; nitrojen(n2), karbondioksit(co2), hidrojen(h2), metan (ch4), oksijen(o2).
Metan(ch4) gazı patlayıcıdır ve ülkemizde, çöp yığınlarında patlamalar oluşturma amacıyla kullanım alanı bulmaktadır ki aynı zamanda yandığında mavi renkli, güçlü bir alevi de olur.
Ayrıca muhteviyatında bulunan karbon ve sülfür karışımı da, o kendine has bildik kokuyu oluşturmaya yarar. -Aşkım pırt yaptım -İğrençleşme!
-Ama pembe gaz olarak pırt.
Çok şirin değil mi? Gazın nesi şirin. Bu kızların her şeyi sevimli olarak göstermesi her zaman takdir ettiğim özelliklerden birisidir. Halbuki şahit olduğum pırt pırlıktan çıkıp hücum borusu gibiydi. Hatta duyduğumda gözlerim yuvalarından çıktı.
Hatta konduramayıp erkek yapmıştır dedim ama "aşkım pırt yaptım" kelimesi ile kimin suçlu olduğunu anlamış bulundum.
Sanki arkadaş şirinler köyünün kahramanlarından da olayı gibi şirin şirin gösteriyor.
Bir de düşünün iki metre boyunda, kapkara sakallı, kılları gömleğinden fışkırmış bir adamın kullanması durumunu -Zooorrrrtt!
-Dayı o ses neydi.
-Bişey yok gençler korkmayın pırt yaptım. Hıhıhıhı!


PİZZACI

Büyük bir fabrikanın müdürü sürpriz bir ziyaret yaparak personeli kontrol etmeye karar verir. Fabrika içinde dolaşırken tembel tembel oturan genç bir eleman görür ve çok sinirlenir.
-"Haftalık ücretin ne kadar?" diye sorar.
-"300 dolar" Müdür, cüzdanını çıkarır ve gence 300 doları uzatır :
-"İşte haftalığın, şimdi git ve bir daha da gelme". Yöneticisine dönerek:
-"Bu tembel adam ne kadar zamandır burada çalışıyordu?" diye sorar.
-"O burda çalışmıyor ki" der yönetici, "Yalnızca pizza siparişimizi getirmişti.."

KOCA SEVGİSİ

Yakalandığı soğuk algınlığı nedeni ile işine bir hafta gelemeyen Jim'in odasına "geçmiş olsun" ziyaretine gittim, beni karşılayıp " Daha iyiyim, teşekkürler.." dedi, "Ama evde yattığım süre içinde beni çok mutlu eden bir gözlemim oldu.." "Yaa.. Neydi?.." "Karım..
Karımın beni gerçekten sevdiğini anladım.. Ben evdeyim diye o kadar mutluydu ki.. İnanır mısın, ne zaman postacı, sütçü, tesisatcı kapıyı çalsa, koşarak kapıyı aralayıp heyecanla "Kocam evde.. Kocam evde.." deyişini duyuyordum..!"

ALKIŞLI YORUM

Yeni yapılan iş yeri tuvaletimizde armatürler, kağıt havluluk ve tuvaletlerin ışıkları sensörlü; fakat tasarruf amacıyla her biri en fazla 5 sn. yanıyor. Hangi insan evladı bu sürede işini bitirebilecek anlamıyorum. Bendeniz de her birine ayrı ayrı el sallamaktan kendimi kırmızı halıda yürüyormuş gibi hissediyorum.