Sağlık Bakanlığı atama kılavuzu açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı 8844 personel alımı kadro dağılımı nedir?

Sağlık Bakanlığı personel alımları her dönemde yoğun ilgi görüyor. ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis AYGÜN konu ile ilgili müjdeyi verdi. Aygün açıklamasında, bu hafta kılavuzun yayınlanacağını, başvuruların ise 14 Şubat ve 20 Şubat tarihleri aralığında alınacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı personel alımları ile ilgili güncel açıklamaları haberimiz içerisinden takip edebilirsiniz. Ayrıca İŞKUR üzerinden 1 Hasta Bakımevi Müdürü, 3 Hasta Bakımı Teknisyeni, 10 Hasta Danışmanı, 25 Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi, 1 Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi, 6 Hasta Refakatçisi, 79 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 115 hemşire ve 15 ebe olmak üzere toplamda 255 sağlık personeli alımı yapılacak?

Giriş Tarihi 12 Şubat 2020, 09:16 Güncelleme 12 Şubat 2020, 09:16
Sağlık Bakanlığı atama kılavuzu açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı 8844 personel alımı kadro dağılımı nedir?

İÇİNDEKİLER

Sağlık Bakanlığı 8844 personel alımı kadro dağılımı ve açıklamalar için araştırmalar devam ediyordu. Bu bağlamda Sağlık Bakanlığı 2020 yılı kamu personeli alımında tercih tarihleri açıklandı. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün yaptığı açıklamada atama tarihlerine yer verildi. Aygün yaptığı açıklamada, "8844 kadro için Sağlık Bakanlığı sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme kılavuzunun bu hafta yayınlanacağını belirtti." ifadelerini kullandı. Başvurular ise 14-20 Şubat tarihleri arasında alınacak. Peki Sağlık Bakanlığı 8844 personel alımı kadro dağılımı detayları takvim.com.tr'de sizlerle

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Prof.Dr.Halis AYGÜN konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Değerli adaylarımız, #HalisAygünSağlıkçıBekliyor dediniz biz de çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu hafta kılavuzu yayınlayacağız. 14-20 Şubat tarihleri arasında başvurularınızı yapabilirsiniz. Şimdiden tüm sağlık camiasına hayırlı olmasını dilerim" dedi.

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KADRO DAĞILIMI

- Biyolog: 8

- Çocuk Gelişimi: 15

- Dil ve Konuşma Terapisti: 10

- Diyetisyen: 65

- Ebe: 1091

- Fizyoterapist: 100

- Hemşire: 3762

- İş ve Uğraşı Terapisti: 10

- Odyolog: 9

- Perfüzyonist: 20

- Psikolog: 150

- Sağlık Fizikçisi: 3

- Sağlık Teknikeri: 3 bin 173

- Teknisyen: 303

- Sosyal Çalışmacı: 123

SAĞLIK BAKANLIĞI ATAMA KILAVUZU YAYINDA MI?

Atama kılavuzu henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisinde yer alacaktır.

İŞKUR ÜZERİNDEN HASTANELERE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

1 Hasta Bakımevi Müdürü, 3 Hasta Bakımı Teknisyeni, 10 Hasta Danışmanı, 25 Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi, 1 Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi, 6 Hasta Refakatçisi, 79 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 115 hemşire ve 15 ebe olmak üzere toplamda 255 sağlık personeli alımı yapılacak?

İŞ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

İş başvuruları başlamış olup, başvurular İŞKUR şube müdürlüklerinden veya İŞKUR e-şube üzerinden online olarak yapılacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak İŞKUR'a kayıtlı olmaları gerekmektedir.

Aşağıda her bir kadro için linkler verilmiş olup, bu belirtilen linklere tıklayarak hangi illerde sağlık personeli alımı yapıldığını görüntüleyebilir ve e-devlet sistemi üzerinden online başvuru kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.