Mehmed Fetihler Sultanı 5. bölüm fragmanı: Çandarlı'nın oyunu devreye girdi! Bu kez...

Mehmed: Fetihler Sultanı, izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Ozan Bodur'un senaryosunu kaleme aldığı, Eyüp Gökhan Özekin'in yapımcılığını üstlendiği bu büyüleyici dizi, tarihin derinliklerine bir yolculuk sunuyor. Fatih Sultan Mehmed'in hayatını ve İstanbul'un fethini konu alan bu yapımda yaşanan son gelişmeler merak konusu oldu. İşte Mehmed Fetihler Sultanı 5. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 23 Mart 2024, 09:25 Güncelleme 23 Mart 2024, 09:25
Mehmed Fetihler Sultanı 5. bölüm fragmanı: Çandarlı’nın oyunu devreye girdi! Bu kez...

İÇİNDEKİLER

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Selim Bayraktar, Fikret Kuşkan, Tuba Ünsal, Sinan Albayrak, Kenan Çoban ve Bülent Alkış'ın paylaştığı, İstanbul'un fethedilişini destansı bir şekilde anlatan dizi olan "Mehmed Fetihler Sultanı", izleyicileri tarihin derinliklerine yolculuğa çıkarıyor.

5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mehmed'in Yanoş'un tuzaklarına düşmesiyle yaşanan gerilim dolu anlar, seyircileri ekrana kilitleyecek. Pusuya düşen Mehmed'in babası için nasıl bir çözüm bulacağı ise merak konusu olacak.

Murad'ın otağına yapılan baskın ve Eflaklıların tehlikeli planları, dizinin heyecanını artıracak olaylardan sadece birkaçı. Murad'ın bu tuzaktan nasıl kurtulacağı ise seyircilerin nefesini tutmasına neden olacak.

Öte yandan, Mehmed'in nikahı ve yaşananlar, saray entrikalarının yeni boyutlarını ortaya çıkaracak. Çandarlı'nın kurduğu oyun, Mehmed'i hedef alırken, Harem'de de Halime Sultan'ın planları adım adım ilerleyecek.

YENİ BÖLÜM 26 MART'TA!

Mehmed: Fetihler Sultanı'nın merakla beklenen 5. bölümü, 26 Mart Salı akşamı saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak.