Zeynep Bastık'tan düğün açıklaması! "Yarın evleniyor olmam..." Tolga Akış'la 1 yıl evli kalmıştı!

Geçtiğimiz yıl yaşanan kısa süreli evliliğiyle gündeme gelen Zeynep Bastık, şimdilerde sosyal medya üzerinden yeni bir aşk yaşadığı ve bu ilişkiyi evlilikle taçlandıracağı iddialarına cevap verdi. İşte Zeynep Bastık'tan gelen o açıklama...

Giriş Tarihi 24 Kasım 2023, 08:38 Güncelleme 24 Kasım 2023, 16:03
Zeynep Bastık’tan düğün açıklaması! Yarın evleniyor olmam... Tolga Akış’la 1 yıl evli kalmıştı!

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin sevilen pop müzik sanatçısı Zeynep Bastık, aşk hayatıyla bir kez daha dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl kısa süren evliliğiyle gündeme gelen sanatçı, eski eşi Tolga Akış ile dostça ayrılıp her alanda birbirlerine destek olmuştu. Sadece 1 yıl evli kalan Bastık'ın yen sevgilisiyle evleneceği iddiaları sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alıyor. Prtaya atılan iddialarla ilgili olarak ünlü şarkıcıdan açıklama geldi. İşte Zeynep Bastık'ın düğün açıklaması...

Türkiye'nin sevilen pop müzik sanatçısı Zeynep Bastık, aşk hayatıyla bir kez daha gündemi sallıyor.

Geçtiğimiz yıl kısa süren evliliğiyle magazin gündemine oturan sanatçı, eski eşi Tolga Akış ile dostça ayrılıp her alanda birbirlerine destek olmalarıyla dikkat çekmişti.

Ancak, son günlerde sosyal medyada dolaşan iddialar ortalığı karıştırdı.

Şu sıralar işletmeci sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile mutlu bir ilişki yaşayan Zeynep Bastık magazin dünyasında çıkan evlilik iddiaları ve hatta Roman konseptli bir düğünle evlenecekleri söylentilerine yanıt verdi.

Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iddialara son noktayı koydu.

"Komik ve yalan bir haberin açıklamasını yapacağım. Yarın benim evleniyor olmam. Şişli'de bir düğün salonunda Roman düğünü yapıyor olmamla ilgili tuhaf bir haber dolanıyor" diyerek, çıkan spekülasyonları kesin bir dille reddetti.