Serel Yereli durdu durdu yine bombayı patlattı! Havluya sarınıp poz veren Serel Yereli ortalığı salladı yorumları kapattı kapatmasına ama...

Uzun bir süredir İngiltere ve Amerika arasında mekik dokuyan Serel Yereli, Instagram'dan paylaştığı karelerle dikkatleri yine üzerine çekti. Daha önce yaptığı bir açıklamada 'biz burada güneşi görünce kafamıza göre soyunuyoruz' diyen Serel Yereli, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Yereli yine sosyal medyayı sallayan pozuyla olay oldu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 23 Kasım 2023, 17:16 Güncelleme 23 Kasım 2023, 17:16
Serel Yereli durdu durdu yine bombayı patlattı! Havluya sarınıp poz veren Serel Yereli ortalığı salladı yorumları kapattı kapatmasına ama...

İÇİNDEKİLER

Serel Yereli durdu durdu yine bombayı patlattı! Havluya sarınıp poz veren Serel Yereli ortalığı salladı yorumları kapattı kapatmasına ama... Bodrum Masalı adlı dizide yıldızı parlayan Serel Yereli, Alara karakteriyle dikkat çekmişti. Oyunculuğu bir basamak olarak kullanan ve şarkıcı olmak için adım atıp İngiltere'ye yerleşen Serel Yereli burada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Bodrum Masalı dizisinde canlandırdığı Alara karakteriyle akıllara kazınan Serel Yereli, oyunculuğu bıraktı.

19 Nisan 1995 yılında İzmir'de dünyaya gelen ve oyunculuğu bıraktıktan sonra Londra'ya yerleşen Yereli, müzikle ilgileniyor.

Londra'da müzik alanında eğitim gören Yereli, oyunculuğu bıraktığını bir gün tesadüfen kendisini görüntüleyen paparazziler aracılığıyla duyurdu.

Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla birlikte görüntülenen Serel Yereli "Artık beni çekmenize gerek yok. Oyunculuğu bıraktım" dedi.

Daha önce sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı cesur fotoğraflarıyla birçok kez gündeme gelen Serel Yereli, yeni bir kare daha paylaştı.

Yereli'nin 'Duygusal bi hayat stili' notunu düştüğü gönderisindeki havluya sarındığı pozu dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE YERELİ'NİN O POZU

Ünlü isimin iddialı paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Serel Yereli bu gönderisini ise yorumlara kapattı.