Yıllara bu yöntemle meydan okuyor! 50'lik Songül Karlı 20 yaş birden gençleşti! Resmen ölümsüzlük iksiri gibi

Türk televizyonları ve müzik dünyasında popüler bir figür olan Songül Karlı, sosyal medya üzerinden yaptığı estetik paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor. Bir süredir televizyon ekranlarından uzakta olan bu ünlü sunucu ve şarkıcı, dış görünüşünü değiştirmek için estetik operasyonlarını sürdürüyor. Karlı'nın gençlik dönemine ait fotoğraflarının ortaya çıkması ise herkesi şaşırtıyor. İşte bu yazımızda, Songül Karlı'nın genç görünümünün sırlarını ele alacağız. Songül Karlı, televizyon ve müzik alanındaki başarıları ile tanınan bir isim. Ancak son zamanlarda, estetik operasyonları ve bu operasyonların sonucunda ortaya çıkan değişikliklerle daha çok gündeme geliyor. Bu değişimler, Karlı'nın takipçileri ve hayranları arasında büyük bir merak uyandırıyor.

Giriş Tarihi 23 Kasım 2023, 08:25 Güncelleme 23 Kasım 2023, 08:25
Yıllara bu yöntemle meydan okuyor! 50’lik Songül Karlı 20 yaş birden gençleşti! Resmen ölümsüzlük iksiri gibi

İÇİNDEKİLER

Songül Karlı, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı estetik paylaşımlarıyla gündeme bomba gibi düşüyor. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü sunucu ve şarkıcı, estetik operasyonlara devam ederek dış görünüşünde büyük değişimlere imza atıyor.

SON HALİ ŞAŞIRTTI

Songül Karlı'nın estetik müdahalelerle elde ettiği son hali, sosyal medya kullanıcılarını şaşkına çevirdi.

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı botoks ve dolgu yaptırdığı anları sık sık takipçileriyle paylaşan Karlı, estetikte Seda Sayan ile yarışan bir imaja sahip.

"ARTIK İŞLEM YAPTIRMA"

Ünlü sanatçının estetik paylaşımları, takipçilerinden çeşitli yorumlar alıyor. "Songül Karlı nerede?", "Güzelim yüzünü ne hale getirdin", "Artık yaptırma işlem" gibi çeşitli eleştirilerin yanı sıra, hayranları da değişiminin güzellik kavramına kattığı yeni boyutları değerlendiriyor.

Estetik serüvenine kaşlarını incelterek başlayan Karlı, saç renginden, saç modeline kadar birçok değişiklik yaparak estetik müdahalelerini sürdürdü. Şarkıcılık kariyerinden televizyon programlarına geçiş yapan sanatçı, estetik operasyonlarını da bu dönemde daha sık yapmaya başladı.

Önceden "hiçbir yerimde estetik yok" diyen Songül Karlı, son dönemde Fransız askısı gibi daha ileri tekniklere başvurduğunu sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerine gösteriyor.

İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN CİLDİ SIKILAŞTIRAN KÜR

İbrahim Saraçoğlu, gençleştiren yağ önerisini paylaştı! Çörek otu yağının cildi sıkılaştırarak kırışmayı önlediğini söyleyen Saraçoğlu, bu yağın düzenli kullanımının yaşlanmayı durdurabileceğini belirtti.

Çörek otu yağının birçok hastalığa karşı şifa sağladığını belirten Saraçoğlu, özellikle sivilce problemleri yaşayanlara bu yağı önerdi. Çörek otunun çevre kirliliği, yanlış kozmetik ve kötü beslenme kaynaklı gözeneklerdeki yağı temizlediğini vurgulayan Saraçoğlu, yağın gözenekleri sıkılaştırarak cildin pürüzsüz yapısını koruduğunu, koyu lekelerin rengini açtığını ve cilt yüzeyindeki enfeksiyonları önlediğini ifade etti.

İKİ YEMEK KAŞIĞI ZEYTİNYAĞINA KATIN!

Çörek otu yağını cilde uygulamak için önerdiği basit yöntemi de paylaşan Saraçoğlu, bir gün öncesinden bir yemek kaşığı çörek otunu iki yemek kaşığı zeytinyağıyla karıştırarak temiz bir kavanoza dökülmesini ve bu karışımın güneş görmeyen bir yerde bekletilmesini önerdi. Ped pamuk yardımıyla bu karışımın temiz yüze uygulanabileceğini belirtti.