İbrahim Tatlıses'in favori oryantaliydi! 46'lık Asena'nın son hali şoke edecek! "Yıllar kimseye acımıyor..."

Oryantal dansçılardan biri olan Asena, İbrahim Tatlıses'in televizyon programlarında sergilediği etkileyici dans performanslarıyla adını geniş kitlelere duyurmuştur. Ancak, son yıllarda hayatındaki büyük değişimlerle gündeme gelmekte. 2017 yılında Hasan Dere ile evlenerek Almanya'ya yerleşen Asena, şu anda küçük bir restoran ve gelinlik mağazası işletiyor.

Giriş Tarihi 20 Kasım 2023, 09:45 Güncelleme 20 Kasım 2023, 09:45
İbrahim Tatlıses’in favori oryantaliydi! 46’lık Asena’nın son hali şoke edecek! Yıllar kimseye acımıyor...

İÇİNDEKİLER

Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in programlarında parlayan ünlü oryantali Asena, son dönemde yaşadığı büyük değişimle gündemde. İbrahim Tatlıses'in programlarında sergilediği etkileyici danslarıyla tanınan Asena, 2017'de evlilik kararı alarak Almanya'ya taşındı. Şimdilerde pek göz önünde bulunmayan ünlü dansçı sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor. İşte 46 yaşındaki Oryantal Asena'nın son hali...

SON HALİNİ GÖRENLER İNANAMADI

Evlilik sonrasında kariyerinde önemli değişikliklere giden Asena, Almanya'da küçük bir restoran ve gelinlik mağazası işletmeye başladı. Şu anda 46 yaşında olan ünlü oryantal, geçmişteki sahne günlerinden uzak, sakin bir hayat sürüyor.

Sosyal medya hesapları aracılığıyla takipçileriyle buluşan Asena, geçmişteki dansçı imajını bir kenara bırakarak yeni yaşam tarzını paylaşıyor.

Bir zamanlar kıvrak danslarıyla sahnelerin tozunu attıran Asena değiştirdiği imajı ile takipçilerinden çok sayıda yorum aldı.

Ünlü oryantal, özellikle "Yıllar kimseye acımıyor" ve "Çok yaşlanmış, nerde o Asena" gibi mesajlara maruz kaldı.

İşte 45 yaş üstü olmasına rağmen fiziğiyle beğeni toplayan ünlüler...

DEFNE SAMYELİ

HANDE ATAİZİ

HANDE YENER