Deli Yürek'in güzeller güzeli Zeynep'iydi... Zeynep Tokuş oğlu Ali'nin yaş gününü kutladı 3 çocuğuyla fotoğrafını görenler: "Kocaman olmuşlar"

Deli Yürek'in güzeller güzeli Zeynep'iydi... Zeynep Tokuş oğlu Ali'nin yaş gününü kutladı 3 çocuğuyla fotoğrafını görenler şaştı kaldı. Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte rol aldığı efsane dizi Deli Yürek'le hafızalara kazındı güzel isim... 45 yaşındaki Zeynep Tokuş'un çocuklarını görenler şaşkınlığını gizleyemedi, "Kocaman olmuşlar" yorumları havada uçuştu. 2011 yılında üniversite aşkı Erdem Yılmaztürk ile evlendikten sonra televizyon dünyasına veda eden Zeynep Tokuş, Instagram'dan paylaştığı fotoğraf ve notla dikkat çekti. İşte Zeynep Tokuş ve çocukları Ali, Ayşe ve Alp...

Giriş Tarihi 16 Kasım 2022, 10:23 Güncelleme 16 Kasım 2022, 10:23
Deli Yürek’in güzeller güzeli Zeynep’iydi... Zeynep Tokuş oğlu Ali’nin yaş gününü kutladı 3 çocuğuyla fotoğrafını görenler: Kocaman olmuşlar

İÇİNDEKİLER

Deli Yürek'in güzeller güzeli Zeynep'iydi... 3 çocuğuyla poz veren Deli Yürek'in güzeli Zeynep Tokuş oğlu Ali'nin doğum gününü kutladı. 45 yaşındaki Zeynep Tokuş'un çocuklarını görenler şaşkınlığını gizleyemedi, "Kocaman olmuşlar" yorumları havada uçuştu.

Ekim 1998'de başlayan ve 4 sezon boyunca herkesi ekran başına kitleyen Deli Yürek dizisinin başrol oyuncularından olan Zeynep Tokuş, kendine bambaşka bir hayat kurdu. Ekranlardan uzak olan Zeynep Tokuş, şimdilerde yoga eğitmenliği yapıyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan Zeynep Tokuş güzelliği ile hala dikkatleri üzerine çekiyor. Ali, Ayşe ve Alp adında üç evladı olan Zeynep Tokuş, çocuklarına da yogayı aşılamış.

Zaman zaman çocuklarıyla yoga yaptığı hareketlerden kesitler paylaşan Zeynep Tokuş, eşi Erdem Yılmaztürk'le de yoga yapıyor, hatta sosyal medyadan paylaşıyor.

Son haliyle dikkat çeken Zeynep Tokuş hala Deli Yürek yıllarındaki kadar genç ve güzel görünüyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Zeynep Tokuş çocuklarıyla yeni paylaşımda bulundu.

Oğlu Ali Nuhoğlu'nun doğum gününü kutlayan Zeynep Tokuş, "Biricik oğlum, Alim. Yumuşacık kalbin sevgi dolu bir ömrün olsun. Seni çok seviyorum. Annen olduğum için çok mutluyum" notunu düştü.

Çocuklarıyla verdiği pozla gündeme gelen Zeynep Tokuş'un fotoğrafını görenler, "Maşallah ne güzelsiniz" , "Kocaman olmuşlar" yorumları yaptı.