MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR, TUTUKLANDI MI? TİKTOK Mükremin Gezgin doğurdu mu? Evli mi, eşi kim?

TİKTOK'ta ünlenen Mükremin Gezgin adlı kişi aylardır hamile numarası yaparak takipçilerini meraklandırdı ve sonunda da doğumhanede video çekip başkasının bebeği ile fotoğraf paylaştı. Gezgin'e gelen tepkiler sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Olay büyük yankı uyandırırken Mükremin Gezgin hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında, nereli? TİKTOK Mükremin Gezgin doğurdu mu? Evli mi, eşi kim?

Giriş Tarihi 08 Haziran 2022, 16:30 Güncelleme 08 Haziran 2022, 16:30
MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR, TUTUKLANDI MI? TİKTOK Mükremin Gezgin doğurdu mu? Evli mi, eşi kim?

İÇİNDEKİLER

Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında, nereli? TİKTOK Mükremin Gezgin doğurdu mu? Evli mi, eşi kim? soruları internet arama motorlarında sıklıkla araştırılmaya başlandı. Popüler paylaşım uygulaması TİKTOK'ta son dönemin en skandal olayı yaşandı. Takma hamile karınlığı takan Mükremin Gezgin 9 ay boyunca takipçilerine şov yaptı. 1.3 milyon takipçili kullanıcı zaman zamanda hamilelik dönemlerini paylaşıp takipçi sayısını git gide arttırdı. Son olarak bir hastanenin doğumhanesinde görüntüler paylaşınca devreye İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı girdi. İşte detaylar...

Çocuğunun babasız büyüyeceğini açıklayan Mükremin Gezgin hamileliğine herkesi inandırıp TİKTOK'ta paylaştığı video ve fotoğraflar üzerinden binlerce lira kazandı.

Bir önceki gün de takipçilerine sancılarının arttığını duyurup hastanede doğuma girmiş gibi sağlık personeliyle birlikte bir kurgu sahne hazırladı.

TİKTOK'TA YENİ BİR SKANDAL!

Takipçi sayısını artırmak uğruna minik bir bebeği de senaryosuna alet eden Mükremin Gezgin, adını Onur koyduğu bebeği sağlıklı bir şekilde kucağına aldığını duyuran bir paylaşımda bulundu.

SORUŞTURMA AÇILDI

Paylaşımın altına kısa sürede milyonlarca yorum yağarken, Gezgin'e yardımcı olan sağlık personeli ve hastane yönetimine de tepki yağdı. Gelen şikayetlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Mükremin Gezer ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlattı.

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?

Mükremin Gezgin Tiktok videolarıyla ünlenmiş bir Tiktoker ve sosyal medya fenomenidir. 8 Nisan 1998 tarihinde Ankara'da doğduğu bilinmektedir.

Mükremin Gezgin'in TikTok'ta toplamda 1.3 milyon takipçisi bulunmaktadır. Tiktok'ta toplam beğeni sayısı ise 37.4 milyon.