ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU? 3 Haziran 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu! 15 bin TL'yi kazanan...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında ödül heyecanı yaşanıyor. Hafta başından bu yana seyirciler kimin birinci olacağını merak ediyordu. Haftanın 5. gün yarışmacısı Ahmet Bey iddialı menüsüyle ağızları açık bıraktı. Lüks villasında mangal yapan Ahmet Bey ''Türkiye benim yanımda kazansam da kazanmasam da'' dedi. Peki ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU? 15 bin TL'yi kazanan kim oldu? İşte 3 Haziran 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu...

Giriş Tarihi 03 Haziran 2022, 17:11 Güncelleme 03 Haziran 2022, 19:43
ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU? 3 Haziran 2022 Zuhal Topal’la Yemekteyiz puan durumu! 15 bin TL’yi kazanan...

İÇİNDEKİLER

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın finaline gelindi. 190. bölümde bugün bir kişi 15 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olacak. TV 8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışma programında bu hafta Melike Hanım, Recep Bey, Yurdagül Hanım, Tuğçe Hanım ve Ahmet Bey yarıştı. Peki ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU? 3 Haziran 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu haberimizde! 15 bin TL'yi kazanan isim...

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM BİRİNCİ OLDU?

3 Haziran 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz puan durumu açıklandı. Birinci olan yarışmacı belli oldu. Haftanın finalinde 46 puan alan Ahmet Bey 15.000 TL ödülü kazandı.

3 HAZİRAN ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ PUAN DURUMU!

Haftanın beşincisi, Yurdagül Hanım oldu. 16 puan yarışmacılardan, 5 puan ise Zuhal Topal'dan olan Yurdagül Hanım toplamda 21 puanla haftayı tamamladı.

Dördüncü olan yarışmacı Melike Hanım oldu. Melike Hanım toplamda aldığı 22 puanla 15 bin TL'ye veda eden ikinci isim oldu.

Haftanın üçüncüsü ise Recep Bey oldu. Yarışmacılardan ve Zuhal Topal'dan toplamda 29 puan alabilen Recep Bey, haftayı üçüncü olarak kapattı.

Haftanın ikincisi ise Tuğçe Hanım oldu. Rakiplerinden 25, Zuhal Topal'dan ise 6 alan Tuğçe Hanım toplamda 31 puanla büyük ödüle veda etti.

Büyük ödülü alan Ahmet Bey yarışmacılardan 36, Zuhal Topal'dan da 10 tam puan alarak büyük sevinç yaşadı.

TUĞÇE DOĞRUEL KİMDİR?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Mayıs - 3 Haziran yeni hafta yarışmacılarından birisi Tuğçe Hanım (Tuğçe Doğruel) oldu.

Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından olan Tuğçe Doğruel 28 yaşındadır. Baba tarafı Erzurumlu ve anne tarafı Bursalı olan Tuğçe Doğruel doğma büyüme İstanbulludur. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan Tuğçe Doğruel, İnstagram hesabından komik video paylaşımları yapmaktadır. Tuğçe Doğruel oyunculuk yapıyor fakat son görevi muhabirlikti. Tuğçe Doğruel, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

AHMET ÖZYER KİMDİR?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 30 Mayıs - 3 Haziran yeni hafta yarışmacılarından birisi Ahmet Bey (Ahmet Özyer) oldu.

Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından olan Ahmet Özyer 43 yaşında ve evlidir. Bu haftanın 5. gün yarışmacısı olan Ahmet Bey 3 Haziran Cuma günü yarışacaktır. Ahmet Bey aslen Kilislidir. Ahmet Özyer baba mesleğini devam ettirmektedir. Ahmet Bey restoran işletmecisidir. İstanbul'da ikamet ediyor.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KONUSU VE ÖDÜLÜ NE?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8 ekranlarından haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacımızın evine konuk oluyoruz. Onlar yemek yaparken, Zuhal Topal'da yemeğin tadına, tuzuna, biberine, yarışmacımızın misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma, haftanın finalinde büyük önem kazanıyor. Finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 15.000 TL'yi kazanıyor.