3 Haziran Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi, diskalifiye oldu? 3 Haziran puan durumu!

Gelinim Mutfakta haftanın finali geldi çattı. Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta programı tüm heyecanıyla devam ederken, haftanın birincisi olan kişi merak edilerek araştırılıyor. Gelinim Mutfakta kim elendi? Sorusunun merak edilen yanıtı belli oldu. Gündüz kuşağının sevilen lezzet yarışmasında yine heyecan dolu bir eleme yaşandı. En düşük puanı alarak hayallerine veda eden yarışmacı da belli oldu.

Giriş Tarihi 03 Haziran 2022, 14:35 Güncelleme 03 Haziran 2022, 16:31
3 Haziran Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi, diskalifiye oldu? 3 Haziran puan durumu!

İÇİNDEKİLER

Her Cuma olduğu gibi Gelinim Mutfakta yarışmasında yine bir haftanın finali yazandı ve izleyiciler heyecanla izledi. Kaçıranlar ve merak edenler Gelinim Mutfakta haftanın birincisini ve elenen yarışmacının kim olduğunu gündemde araştırmaya başladı. Bir kişi sevinirken diğeri üzüldü ve yarışmadan elenmek zorunda kaldı. Peki 3 Haziran Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta bu hafta kim elendi? 3 Haziran puan durumu!

GELİNİM MUTFAKTA KİM DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Gelinim Mutfakta diskalifiye olan isim henüz belli olmadı. Açıklama gelince haberimizde yer alacaktır. Gelinim Mutfakta 945. Bölüm Fragmanı yayında! Yarışmada diskalifiye şoku yaşanıyor!

Nursel Ergin, hafta finalinde yarışmacıları şoke eden bir açıklama yapıyor. Bir gelinin diskalifiye edildiğini açıklayan Nursel Ergin'in bu açıklaması, Altın Final yolunda önemli bir olay yaratıyor. Kim diskalifiye edildi? Altın Finale hangi gelinler gidiyor?

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D'de!

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMACILARI KİMLER?

Damla

Aslıhan

Emel

Senanur

3 HAZİRAN GELİNİM MUTFAKTA MAYIS PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Senanur: 14

Aslıhan: 9

Damla: 11

Emel: 20

GELİNİM MUTFAKTA 3 HAZİRAN GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

3 Mayıs Cuma günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazanan EMEL oldu.

3 Haziran Cuma günü yayınlanan bölümde 2 yarışmacı elendi. İlk elenen isim 57 puanla "EMEL" oldu. İkinci elenen isim "SENANUR" oldu.

3 Haziran Cuma günü yayınlanan bölümde 68 puanla "ASLIHAN ve DAMLA" birinci oldu. 5 bileziği yarışmacıların 30 saniye içinde 3 ve 2 olarak paylaşması istendi. Fakat yarışmacılar karar veremeyince bilezikler final haftası verilmek üzere kasaya kondu.

HAFTANIN PUAN DURUMU

Senanur: 61 Puan

Aslıhan: 68 Puan

Damla: 68 Puan

Emel: 57 Puan