Hangi bölümde geleceği ifşa oldu Çukur'un hayranları çok sevinecek! Üç Kuruş dizisine Aras Bulut İynemli damga vurdu! Kartal'a kötü haber

Çukur dizisi hayranları tarafından merakla beklenen Üç Kuruş dizisi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Dizinin ilk bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ederken oyuncu kadrosu dikkat çekti. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve daha bir çok ünlü ismi oyuncu kadrosunda barındıran diziye Çukur'un başrolü Aras Bulut İynemli'nin geleceği konuşuluyordu. İynemli'nin diziye dahil olacağı bölüm ifşalandı. 1 Kasım 2021 Pazartesi günü itibariyle ekranlardaki yayın hayatına başlayacağı öğrenilen diziye Aras Bulut İynemli damga vurdu.

Giriş Tarihi 25 Ekim 2021, 09:07 Güncelleme 25 Ekim 2021, 09:08
Hangi bölümde geleceği ifşa oldu Çukur’un hayranları çok sevinecek! Üç Kuruş dizisine Aras Bulut İynemli damga vurdu! Kartal’a kötü haber

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade gibi ünlü isimlerin yer aldığı Üç Kuruş dizisi için nefesler tutuldu. Ay yapım imzalı diziye Aras Bulut İynemli'nin de katılacağı konuşanlar arasındaydı. Başarılı oyuncunun dizide giriş yapacağı bölüm belli oldu. Çukur dizisinin final yapmasının ardından benzer temada çekilecek olan Üç Kuruş dizisine genç oyuncu İynemli'nin ne zaman geleceği ifşa oldu. Dizide Uraz Kaygılaroğlu'nun hayat verdiği Kartal karakterinin başı belaya girecek.

ÇUKUR'UN YAMAÇ'I ÜÇ KURUŞTA!

Sevilerek takip edilen Çukur dizisinin final yapmasıyla hayranları Ay Yapım'dan yeni bi dizi bekliyordu. Güzel haber geldi ve Üç Kuruş dizisi için Çukur temasıyla çalışmalara başladı.

Birbirinden başarılı oyuncuları kadrosuna katan Üç Kuruş dizinin yeni bölümü ise büyük bir heyecan yarattı. Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'nin diziye belli birkaç bölümden sonra geleceği konuşulmaya başlanmıştı. Peki, İynemli, Üç Kuruş dizisine ne zaman gelecek?

KARTAL İLE İYNEMLİ ARASINDA BÜYÜK MEVZU!

Merakla beklenen diziye beşinci bölüm itibariyle Çukur dizisindeki Yamaç karakteriyle katılacak olan Aras Bulut İynemli, Kartal karakteriyle çok büyük bir mevzuya düşecek.

Nefes kesen bölümlerde Aras Bulut İynemli'ye eşlik edecek olan isim ise Rıza Kocaoğlu olacak. Çukur dizisindeki hissi yaratarak seyircinin dikkatini çekmesini sağlayacak olan Üç Kuruş dizisinde Aras Bulut İynemli'nin ise yaklaşık olarak 4 ya da 5 bölüm olacağı da iddialar arasında yerini alıyor.

REYTİNGLERİ ALT ÜST ETMEYE GELİYOR!

Senaryosunu Çukur'da da yapan Damla Serim, Murat Uyurkulak gibi birbirinden başarılı isimlerin yazacağı Üç Kuruş için nefesler tutuldu. Şimdiden fragmanları bile büyük ilgi gören Üç Kuruş dizisinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağı ise merak konusu haline geldi.

ÜÇ KURUŞ KONUSU NEDİR?

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ OYUNCULARI!

Oyuncu kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit yer alıyor.