Eşinin ihanetine uğrayan ünlü oyuncu Burak Sergen'den jet boşanma davası: Gerekçe zina!

Geçtiğimiz aylarda yeni tip koronavirüse yakalanan ve hastalığı çok ağır geçiren Burak Sergen ölümden dönmüş ve ardından evlendiği Nihan Ünsal'ın ihanetine uğramıştı. Aldatıldığını gazetelerden öğrenen Sergen ile ünlü oyuncuya ihanet eden Ünsal'ın arasındaki boşanma davasının detayları ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 14 Ekim 2021, 08:08 Güncelleme 15 Ekim 2021, 11:05
Eşinin ihanetine uğrayan ünlü oyuncu Burak Sergen’den jet boşanma davası: Gerekçe zina!

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Burak Sergen, çok ağır geçen koronavirüs tedavisinin ardından toparlanır toparlanmaz haziran ayında sürpriz bir kararla sevgilisi Nihan Ünsal ile nikah masasına oturdu.



ZİNA NEDENİYLE BOŞANMA


Henüz 4 aylık evli olan çift ihanet haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Burak Sergen'i aldatan Nihan Ünsal suçüstü yakalandı ve ihanet görüntülerini yayınlandı. Sergen ihanet görüntülerini mahkemeye delil olarak sunarak zina nedeniyle boşanma davası açtı.


Usta oyuncu Burak Sergen, kendisinden 28 yaş küçük Nihan Ünsal ile Şubat 2019'da ilişkisini ciddiye taşımış, nişan yüzüklerini takmıştı.



Geçtiğimiz aylarda yeni tip koronavirüse yakalanan ve hastalığı çok ağır geçiren Burak Sergen ölümden dönmüş, toparlanır toparlanmaz haziran ayında sürpriz bir kararla sevgilisiyle nikah masasına oturmuştu.



İHANETİ GAZETELERDEN ÖĞRENDİ
Henüz 4 aylık evli olan çift ihanet haberleri ile gündeme bomba gibi düştü. Burak Sergen'i aldatan Nihan Ünsal'ı, Günaydın suçüstü yakaladı ve ihanet görüntülerini bir bir yayınladı. Ölüm kalım savaşı verirken bile aldatıldığını öğrenen Burak Sergen yıkıldı.


BOŞANMANIN DETAYLARI
Sabah'ta yer alan habere göre, avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran usta oyuncu eşine zina nedeniyle boşanma davası açtı. İhaneti belgelerine Günaydın sayesinde ulaşan Sergen fotoğrafları delil olarak mahkemeye sundu.

Bir an önce boşanma istediğini dilekçesinde dile getiren Sergen, maddi ve manevi tazminat talebinde bulunmadı. Boşanma davasına gizlilik kararı getirildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN